The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хјуит едвај дише. :facepalm:

На ист начин отидоа и двата сета. Прво не искористува брејк топки, па на 5-4 за Браун го губи сервисот. Ајт наздравје.

Незнам што очекувате од Хјуит, човекот веќе со години е надвор од солидна форма, а камоли добра.

Ма Хјуит не е во форма, ама и Браун игра феноменални поени... Она Волеј Бекхендот од аут беше перверзија...

- You can't describe his shots, but they are FUNKY ....

Коментаторот за некои од ударите на Браун... :D
Игра чудни удари...

:pos:
и дарсис предаде каков очај е тој после таква победа ако треба и на штаки ке играм

Ма Хјуит не е во форма, ама и Браун игра феноменални поени... Она Волеј Бекхендот од аут беше перверзија...

- You can't describe his shots, but they are FUNKY ....

Коментаторот за некои од ударите на Браун... :D
Игра чудни удари...

Браун е многу талентиран, но е неспособен да остане во поен кој трае подолго од 5-6 удари. Има неверојатно лузерска психологија. Тревата му е тамам како подлога, сервирај, и трчај на мрежа.

Мене друго ме чуди, колкав лузер е Вавринка да изгуби од ваков Хјуит??? :confused:

Дарсис,ебати тенисерот.Има сила за еден меч само а се пријавува на грендслем како Вимблдон.Тоа е.Инаку овој Браун како јако игра бре.Сите можни атракции ги направи.Уште меѓу нозе поен фали :D

Браун е многу талентиран, но е неспособен да остане во поен кој трае подолго од 5-6 удари. Има неверојатно лузерска психологија. Тревата му е тамам како подлога, сервирај, и трчај на мрежа.

Мене друго ме чуди, колкав лузер е Вавринка да изгуби од ваков Хјуит??? :confused:

и јас то се прашвам.. а и на минатит турнир ги нареди Димитров,Делпотро и Квери

Дарцис бре руго една што направи после победата над Надал, само фанови ли собираше. Доста ти е тебе една победа. :tapp:

:pos:
и дарсис предаде каков очај е тој после таква победа ако треба и на штаки ке играм

Јас го имав типувано него да победи во златна копачка на тикет.
Дали се рачуна коефициент 1 ?

Каков трол е овој Дарцис, дојде, метла му удри на Надал и фино лепо си се повлече. класична Myjobhereisdone ситуација. :icon_lol:

Јас го имав типувано него да победи во златна копачка на тикет.
Дали се рачуна коефициент 1 ?

Не, ќе ти рачунаат двоен коефициентот на Дарцис, бидејќи си многу симпатичен.

:rolleyes:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom