B
Beck's
Гостин

Еве ја разликата помеѓу Примера и Премиер. Глејте какви се тренери ќе си ги мерат силите цела сезона и споредете со Примера.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А Ливерпул?![]()
Зошто во анкетата има и други тимови покрај Реал и Барса ?![]()
Пелегрини и Мурињо и во Примера си ги мереа силите
А незнам Мојс што е толку посебен ? Во Шпанија има доста поуспешни тренери од него
Се согласувам дека Премиер е поквалитетна лига од Примера, но не судејќи по тој критериум![]()
Во бет365 има шо остана за Кајгана
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 14:08 ---
Ама Пелегрини не си ги мереше силите со Мурињо преку тим со изедначен буџет и играчи какви што ќе има у Сити.
Пелегрини беше тренер на Реал. Имаше и играчи и пари. Видовме што направи.
Не успеа да освои Лига, не успеа да освои ЛШ, и еден тим како Алкоркон успеаа да го понижи Реал со 4-0.
Пелегрини беше тренер на Реал само една сезона. Кажи ми што направи Мурињо при првата негова сезона освен понижувањето не од Алкоркон и не со резултат 4-0 него од Барца и тоа со 5-0.
Со Пелегрини Реал играа подобро и си стојам на тоа ама он немаше име тоа време и такви надимаци ко Специалниот и затоа му дадода шут карта одма
Еве ја разликата помеѓу Примера и Премиер. Глејте какви се тренери ќе си ги мерат силите цела сезона и споредете со Примера.
Сити ништо плус нема да добие со Пелегрини. Во ПЛ ќе се носи во првите три екипи заради јачината на тимот, но во ЛШ пак ќе доживее дебакл.