Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
15 август 2012
Мислења
310
Поени од реакции
500
Абе масони, шо гледате вие? Ебаве тоа метросексуалците веднаш модни мани/комплименти да се давало. На првата слика апла е очигледно едно, немаго Ајрето дека е??? На работа на труд нормално. Дај Боже Руслана кафе да му прави.

Го сокапаа синоќа Иаго по банки да оди кредити да бара тоа 4те милиончиња да ги нацрта, сирот тој каков беше изнемоштен...:свиркам:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Рики, не е ни први Мај, ни први Декември....не е ниеден „први“. 25 е денес. Абе ти вчера се напи шекер и вода? :D
Арно викаше еден- Дрога је пошаст модерног доба.....
Шеќерче со вода веќе му стана официјален пијалок, ќе треба да го патентира. :D
Ја барем иам стил :coffee:

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Има некои гласини, дека Micky е моментално во London во некој хотел... Trying not to get excited, could be something or could be nothing...
Guys I'm sitting in a posh London hotel and in front of me, checking in is Henrikh Mkhitaryan. It's definitely him, confirmed not just by his appearance but also by his Armenian passport which he flashed while checking. I took a picture as proof - please let me know how to post it on this site or I can email it to someone who is better informed
Picture proof below: http://imgur.com/uBSB3gE
Hey guys - just some background on my encounter now that I have some time at lunch:
I had a meeting at this hotel in the morning and was waiting for my client to arrive (my client was running a bit late). I saw Mickey sitting by the checkin desk and initially thought he was just a perfect doppelgänger. As I continued to wait (I was standing 1m apart from him) I became more convinced that this could be our man.
At this point I went up to the checkin desk to get a closer inspection with just a random question for the receptionist. That's where I saw his key card and passport lying face up on the counter closest to where he was sitting. I googled "Armenian passport" on my iPhone and it was the exact same blue document. I stepped back, took a pic and sent it to my friend (massive Dortmund fan who is hoping he plays in the yellow and black next year). Once he confirmed he thought it was Mickey as well, I walked up and said "welcome to Liverpool" he smiled awkwardly / in a scared way and said "Thanks, lets see". His English was pretty good based on what he said to me and my eavesdropping of his chat with the receptionist.
My client came in at that point while at the same time a large fat man on a cell phone greeted Mickey - he was no one I recognised, though I don't know what his agent / manager looks like.
I'm a London based red and have no reason to lie to my fellow reds. I'm also a long time lurker and this sort of stuff pops up here so I was pretty excited I got to share as well. Read into it as little or as much as you want!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Сега дечки, ми се јави дилема со новиве засилувања...значи да речиме оти и Мики Рајан ќе потпиши за нас, а Луис Алберто игра лево крило и полушпиц, на тие две позиции го имаме и Кутињо а и Мики Рајан е полушпиц, па и Јаго иако ги игра сите позиции од офанзивниот дел, преферира да игра или полушпиц или шпиц. Дали можеби Алберто ќе игра како десно крило, ќе видиме, главно е што ќе имаме конкурентна екипа и на секоја позиција ќе имаме по барем еден играч кој ќе може достојно да го замени стартерот

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Сега дечки, ми се јави дилема со новиве засилувања...значи да речиме оти и Мики Рајан ќе потпиши за нас, а Луис Алберто игра лево крило и полушпиц, на тие две позиции го имаме и Кутињо а и Мики Рајан е полушпиц, па и Јаго иако ги игра сите позиции од офанзивниот дел, преферира да игра или полушпиц или шпиц. Дали можеби Алберто ќе игра како десно крило, ќе видиме, главно е што ќе имаме конкурентна екипа и на секоја позиција ќе имаме по барем еден играч кој ќе може достојно да го замени стартерот
Волку играчи во нападот на располагање сме немале од одамна, не се секирај ти, ќе ја среди Бренди работата. Туку овој Мињоле не ќе да е Сајмон, не ми одговара нешто :D, а и башка од Белгија е таму повеќето зборуваат француски и јас како нив Симон ќе си го викам (нагалено Симе).

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
http://www1.skysports.com/football/news/12040/8793427/Liverpool-line-up-

Интересна статија за то како би можела да изгледа стартната постава. За момент бев оптимист, ама ме потсетија дека уште го имаме Ален :icon_lol:
Хендерсон на местото на Ален и Шкртел на местото на Туре, па ако не бива Туре нека игра прва.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Ќе ви треба класа шпиц, во случај да замине Суарез (а ќе замине). Ама вие си знаете. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom