Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Не се секирај, има кој да дава по 50 милиони за напаѓачи.
Шпекулациите за јунајтед им ги испија парите на глупи луѓе ко абрамовиќ, демек, јунајтед "договара" некој, и Роман - ај кој попрв.....

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
"Thiago has a choice, either playing football 'vertically' with balls flying over his head - at Manchester United, or 'tiqui-taca' at beloved Barcelona. The only reason he wants to leave is Money. Just show him the door now, we've had enough. Let him go and ruin his career to club like Stoke City. Seriously? How can you compare 'Catalonia with England', 'Barça-ManUnited', 'Vilanova-Moyes', 'Iniesta/Xavi or balls flying overhead', 'tiki-taca or football vertically, fast, direct.''

- Emilio Pérez de Rozas (from Catalonia's Sports Site "SPORT")

Лол :pos:
Се искомплексираа и овие :ROFLMAO:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.728
Поени од реакции
52.668
Шпекулациите за јунајтед им ги испија парите на глупи луѓе ко абрамовиќ, демек, јунајтед "договара" некој, и Роман - ај кој попрв.....
Па не е баш така. Незнам зошто уште верувате дека Абрамович онака како ќе му текне така вади пари од џеб. Посебно сега кога се врати Мурињо.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не смеат ни Челзи да трошат пари сега од нигде, старите Челзи ќе дадеа 70 за Фалкао и ќе завршеше кај нив.

п. с. овие Каталонциве да ти биле :pos:

досега бев индифирентна ама сега сакам да им го земеме.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Не смеат ни Челзи да трошат пари сега од нигде, старите Челзи ќе дадеа 70 за Фалкао и ќе завршеше кај нив.

п. с. овие Каталонциве да ти биле :pos:

досега бев индифирентна ама сега сакам да им го земеме.
Каталонциве ти се најголемите ѓупци, Амди за нив е Кока Кола бе :LOL:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.728
Поени од реакции
52.668
Па нормално повредени, како нивните таленти од најдобрата школа сакаат да го напуштат најдобриот клуб. Доста пари трошат во последно време за клуб кој сам си ги прави играчите :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
2

~2A

Гостин
Izlagam od eden market u sutomore, i eden tip mi go glea dresov od manchester i mi vika liverpul, ja pa mu se vrtam i mu vikam preku ku*ov i se zakjuta :D
Требало малку поостро, да му ја закачиш една.

Или на културен начин да го "дупеше".....

-19 ПЛ ! ЛАЛАЛАЛАЛЛАЛА

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.406
Поени од реакции
7.707
Требало малку поостро, да му ја закачиш една.

Или на културен начин да го "дупеше".....

-19 ПЛ ! ЛАЛАЛАЛАЛЛАЛА
Abe momentalno bese , se svrtrv da vidam koj e i mu rekov inaku koj remet bi mu go aknal... Inaku u soba sum so ushte eden skauser, uplav ima od mene.ednas otvori tema za fudbal i tolku. :D

Kolku samo im se napali na minole i aspas toa cudo nevideno ...

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Лук Гиверин е на проба во Кру додека шон МекГинти и поранешниот наш играч Фебиан Бренди потпишаа со Шефилд. Нека им е со среќа.

Интересна ќе биде оваа недела и следната доста ситуации може да се разрешат.

Дај боже да потпише Тиаго. :love:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Абе! Ми текна пред малце па си реков да ве прашам...

Шо бидна со тој екстра талентираниот стопер на Нант, Курт Зума? Нели го договаравме? Нели зимоска беше 99% готова работата дека летово ќе дојде кај нас? :icon_lol:
Или му билдаа публицитет како и на 1000000000 други...

Kajgana Shop

На врв Bottom