The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа значи дека гледаме извесен меч на Новак, за разлика од тој на Надал.
Нормално дека ќе има повеќе дискусија ако некој од фаворитите губи, е сеа не е случај со Новак кој сега за сега води со 1-0 во сетови и нема што да се кенка. :)

Па не се само Надал, Новак, Федекс и Мареј на турнирот.

:)

Ева Томич на пример, конечно му пораснаа мадиња и за промена победи...

:D

Ми се расипа сликата на Спорт Клуб, снег има, приморан сум да гледам Кириленко-Робсон. :unsure:

Па не се само Надал, Новак, Федекс и Мареј на турнирот.

:)

Ева Томич на пример, конечно му пораснаа мадиња и за промена победи...

:D

Moментално само Новак го гледам, за тоа не би коментирал за другите, башка тие и одиграа вчера..

Ми се расипа сликата на Спорт Клуб, снег има, приморан сум да гледам Кириленко-Робсон. :unsure:

Можам да ти испратам линк со натпреварот од вчера, помеќу Надал и Дарцис, ако сакаш...

:icon_mrgr: :icon_mrgr:

Колшрајбер идиот најголем, виде ќе губи и без никаква причина само си го предаде мечот :icon_lol:

Ќути, поарно што го предаде, ќе ме собореше на спортска. :D

Има некоја страница каде што има линк за сите утакмици?

Можам да ти испратам линк со натпреварот од вчера, помеќу Надал и Дарцис, ако сакаш...

:icon_mrgr: :icon_mrgr:

За Серена сум, кај глеаш дека сум за Надал? :D Иначе го гледав два пати мечот на Надал вчера, еднаш целиот, а еднаш на прегледот на Спорт Клуб каде беа прикажани двата тај брејка, и гемовите од третиот сет во кои Дарсис направи брејк и сервираше за меч. :)
Сакам да ја гледам Гаске-Гранољерс ама не ја даваат на некоја од триве канали, така да најверојатно Кербер-Матек Сандс ќе гледам.

За Серена сум, кај глеаш дека сум за Надал? :D Иначе го гледав два пати мечот на Надал вчера, еднаш целиот, а еднаш на прегледот на Спорт Клуб каде беа прикажани двата тај брејка, и гемовите од третиот сет во кои Дарсис направи брејк и сервираше за меч. :)
Сакам да ја гледам Гаске-Гранољерс ама не ја даваат на некоја од триве канали, така да најверојатно Кербер-Матек Сандс ќе гледам.

Кербер со Матек Сандс ќе биде многу добар меч. Секогаш ми е ќеф да ја гледам онаа чукнатата Сандс. А Кербер е многу добра на трева.

Кербер со Матек Сандс ќе биде многу добар меч. Секогаш ми е ќеф да ја гледам онаа чукнатата Сандс. А Кербер е многу добра на трева.

Ќе тепа Кербер, не е нешто посебна Матек на тревава. Ама кој фриз го има чоече :facepalm:
Иначе оваа Гергес пропалицата успеа да изгуби од Дуке Марино, која втор пат у живот гледа трева. Очајна сезона за Јулија.
Каданту ја победи Пашчек на трева :facepalm: Следно коло Дате Крум-Каданту, па победничката од тој меч иде на Серена. Прашање е колку поени ќе освои една од нив две против Серена.

Не е прав противник германецов за Ноле, ама сепак изненадува со тоа колку спремен влезе без подготвителни натпревари, за некои работи претеруваат коментаториве на СК, али за ова се скроз во право.

Ќе тепа Кербер, не е нешто посебна Матек на тревава. Ама кој фриз го има чоече :facepalm:
Иначе оваа Гергес пропалицата успеа да изгуби од Дуке Марино, која втор пат у живот гледа трева. Очајна сезона за Јулија.
Каданту ја победи Пашчек на трева :facepalm: Следно коло Дате Крум-Каданту, па победничката од тој меч иде на Серена. Прашање е колку поени ќе освои една од нив две против Серена.

Дате-Крум против Каданту, дерби на второто коло. :icon_lol: Не знам колку си ја гледал Каданту, таа е најприучената тенисерка што ја имам видено. Додуша, повеќето романски тенисерки се такви, Никулеску игра форхенд слајс како напаѓачко оружје. :pos:

Георгес не е за тенис, таа си има други квалитети. Бартел или Скјавоне треба да играат тенис, инаку тешко ќе им оди во животот. :D

Кој бесен играч е Хајдер Маурер.Јужни е мачкина кашлица спрема него.Тука некаде се со Сафин.:vozbud:

Дате-Крум против Каданту, дерби на второто коло. :icon_lol: Не знам колку си ја гледал Каданту, таа е најприучената тенисерка што ја имам видено. Додуша, повеќето романски тенисерки се такви, Никулеску игра форхенд слајс како напаѓачко оружје. :pos:

Георгес не е за тенис, таа си има други квалчитети. Бартел или Скјавоне треба да играат тенис, инаку тешко ќе им оди во животот. :D

Како ја немам гледано, освен да се извалка на земјена подлога друго ништо не знае.
Иначе за Бартел и Скиавоне :pos:

Дај нека каже некој Новак како изиграл, коа ќе заврши нормално. Да им се намочам на Телекабел на Спорт Клуб најде да се расипе сликата.

Дај нека каже некој Новак како изиграл, коа ќе заврши нормално. Да им се намочам на Телекабел на Спорт Клуб најде да се расипе сликата.

Изигра за да го добие мечот, без премногу напрегање околу него, додуша не е ни нешто Мајер некој си тенисер за да се плаши Новак.
За помалце од 2 часа го доби, и тоа со ас го заврши мечот, ќе видиме во наредно коло како ќе игра, полесен противник би требало да добие таму од Мајер.
За тоа колку изигра на трева пред Вимблдон, доста солидно.

Рутински Новак, не беше загрозен воопшто, али срце ми се пресече кога се излизга и падна при брејк предност у последен сет и резултат 15-15 во тој гејм, 4-2 мислам дека водеше или 5-3, не е битно, зашто таков потег, ја ценам тоа што се бори за секој поен ама не мораше до толку да ризикува тука, стварно непотребно, батали, не вредеше воопшто, па уште се насмевна веднаш по падот а вака од прва многу грдо делуваше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom