Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Океј без нервози ве молам, се среди конечно. ;)

Се моли #Facebook да не се понаша ко #Twitter

Колку време ти беше down Facebook-от? Мене од 10 сабајлево, па до сега, ми го пишува истото..

Сат време... не знам зошто кај тебе толку долго, пробај прати им емаил може ќе го средат :confused:

Колку време ти беше down Facebook-от? Мене од 10 сабајлево, па до сега, ми го пишува истото..

Значи и кај други имало.Од сабајле од коа станав кај 12 уште не ми уклучува.

Account Temporarily Unavailable.

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.

Не, ќе чекаш само да ти се направи. само она graph search можеш.
https://www.facebook.com/about/graphsearchоди надолу и кликни Тry graph search.

пфф
со граф срчов можам да видам за секој мој пријател кои слики ги има лајкнато откако го има профилот :confused:

Може ли некако да се подеси, да не може да го гледа секој тоа?

Sorry, this page isn't available
Зошто ми излегува ова? Неможам да го додадам еден пријател на фб. Колку се нервирам, има решение?:mad::mad:

Sorry, this page isn't available
Зошто ми излегува ова? Неможам да го додадам еден пријател на фб. Колку се нервирам, има решение?:mad::mad:

Има...Нека те додаде тој тебе :)

Не, ќе чекаш само да ти се направи. само она graph search можеш.
https://www.facebook.com/about/graphsearchоди надолу и кликни Тry graph search.

Има начин да се вратам на старо, се додека сами не го средат, апдејтнат?

Имам проблем одкога ја "пробав" графа пребарувачот. Не ми стигаа известувања, лајкови и коментари.. ги гледам пример на моја објава и се тоа, ама во нотификации прво не светвнуваше, сега воопшто ги нема.

Има начин да се вратам на старо, се додека сами не го средат, апдејтнат?

Имам проблем одкога ја "пробав" графа пребарувачот. Не ми стигаа известувања, лајкови и коментари.. ги гледам пример на моја објава и се тоа, ама во нотификации прво не светвнуваше, сега воопшто ги нема.

Пробај ако ти е на англиски фејсбукот, смени го на македонски би требало да го снема graphsearch.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Има некој проблеми со фејсбуков денес?

пфф
со граф срчов можам да видам за секој мој пријател кои слики ги има лајкнато откако го има профилот :confused:

Може ли некако да се подеси, да не може да го гледа секој тоа?

Не може.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom