Што за вас преставува квалитетен секс

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Ти Змејко и каков секс сакаш?

FARANG
Не реков дека сум по свеќите, :sneaky: ама ако ги има, не би требало да се на маса. Замисли ссе изнајадеш, и после оди имај секс?!
Прво секс, после папање.

Треба да пробаш...

Финтата е да потураш од високо дур не најдеш која дистанца ти е таман. Восокот се лади дур капне на тебе и уствари ич не боли. Интересно е...

Треба да пробаш...

Финтата е да потураш од високо дур не најдеш која дистанца ти е таман. Восокот се лади дур капне на тебе и уствари ич не боли. Интересно е...

Уште од мала си играв со свеќи и восок. Ќе ја пробам некаогаш тојата рецепта :)
--- надополнето: 23 јуни 2013 во 20:17 ---
Исклучиво садо-мазо со секси теткици рашлакани со поликолор. Без свеќи, може да се запали поликолорот.

Колку шо знам ти не си толку млад за да сакаш секс со теткици. :cautious:

Колку шо знам ти не си толку млад за да сакаш секс со теткици. :cautious:

Ми го оспоруваш основното човеково право да сакам секс со теткици?! Лоша Ланџи! Спенки!

Ми го оспоруваш основното човеково право да сакам секс со теткици?! Лоша Ланџи! Спенки!

Too long answer, Змејко!
Спенки, дипер, хардер, па тогаш ако имаш да кажеш нешто, кажи...
И ти ли веруваш на порничите?!

аман бе, по колку пати свршува девојка ти од тебе?

Ве молам млада дамо не кревајте норма, кај сите е тоа различно. Не е правило да бидат најмалку 3, можи да биди и ниеден (оргазам, свршување и сл.) а со муабетов ќе им набацаш комплекси :cautious::pipi:

Азијатка в кревет ... си ја вртиш како сакаш или шо би рекол тато "џебно пиче"

Плус многу јако стенкаат, нешто помеѓу плач и задоволство ахаха :drk:

П.С. Иначе за мене стенкањето е клучен фактор кој го дефинира интензитетот на оргазмот а верувам дека е кај сите повеќе или помалку. Пример велиме ај гледај порн без звук, лејм дјуд...лејммм.

понекогаш глуми...така да неможам точно да кажам :D

Ништо не бива од глумење, да си ја разработиш поубаво, да ја вежбаш малку повеќе, најди и ја точката.;)

аман бе, по колку пати свршува девојка ти од тебе?

А колку разлика има меѓу првиот и седмиот, за квалитетот правиме муабет? :coffee:
--- надополнето: 23 јуни 2013 во 20:51 ---
Ништо не бива од глумење, да си ја разработиш поубаво, да ја вежбаш малку повеќе, најди и ја точката.;)

Шо точката кога ми мрда цело време :unsure:

Ве молам млада дамо не кревајте норма, кај сите е тоа различно. Не е правило да бидат најмалку 3, можи да биди и ниеден (оргазам, свршување и сл.) а со муабетов ќе им набацаш комплекси :cautious::pipi:

Не реков дека е правило, јас само препорачав да бидат толку. Па мислете му ја сега кога ќе го прочитаат ова другиве жени, што ќе правите после.:pipi:Ама без ни еден ако се оставиш, зошто си се плескала тогаш. :D
Муабетов е да ги поттикнам да се трудат да бидат подобри е*б*ч*ш*а, не комплеси да набивам. :D
--- надополнето: 23 јуни 2013 во 20:54 ---
А колку разлика има меѓу првиот и седмиот, за квалитетот правиме муабет? :coffee:
--- надополнето: 23 јуни 2013 во 20:51 ---

Шо точката кога ми мрда цело време :unsure:

Кај секоја различно :pos: Ко експерт да сум за оргазми у ПМ, така се чуствувам сега :pos::tapp:

Ќе и мрдаш и ти на неа :D Или ќе си ја врзиш за да не ти мрда уопште :oops:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom