ќе биде, али како гледам веќе почнале луѓето по одмори да идат. ај да видиме дали ќе се направи квота од барем 10 луѓе, па да се седне кон крајот на месецов. баш и викенд е последните два денаЈадење го*ца у маало од 5 години и немаш мака
Него, вака така од спојката на Кооператива и Добро Познат ќе испадне собиранка.![]()
ќе биде, али како гледам веќе почнале луѓето по одмори да идат. ај да видиме дали ќе се направи квота од барем 10 луѓе, па да се седне кон крајот на месецов. баш и викенд е последните два дена
од ова што гледам дали 5 луѓе сме на број. ај да оставиме до понеделник да видиме дали ќе има бар 10 луѓе, па да се организира нешто. ако НЕ, ... после одмори, а у меѓувреме ние што си се знаеме можеме и без ова овде да се договориме кафе/пиво/сладолед![]()
Претежно Шкорпи ги бира местата за забава, па сега ти види...која кафана ако сакате диско може да дојдам
ако бе има има норамлни луѓе со нив ке си седамПретежно Шкорпи ги бира местата за забава, па сега ти види...![]()
I'm in. Ми се јаде бурек.што да пишам? пак ли јас да ја организирам? хаххаха, ќе станам познат на организирање собиранки по БИРТИИ
али ај, еве со тебе би било дека се 6, ... да почекаме до понеделник.
бебуш, прво читаш, па после реплицираш, нели?Не се праи тоа така kooperativaЌе земеш ќе дадеш предлог кафана, јасно и гласно (а не уз муабет) и ќе започнеш со броење на пријави
. Додуша моеш и да тагираш членови кои ти се на ум пошо не сите ја гледаат темава
.
Ова као совет, не ме мести ја да организирам, ти си се уште организаторот.
отиде бурекот по ѓаволитеI'm in. Ми се јаде бурек.![]()