Кладилница (Генерална дискусија)

N

Nicky Santoro

Гостин
Не треба дасе почувствуваш заебан од мислава што е напиша...

Топче, како мало надополнување, лани Сол Де Америка завршиле 8-ми, а 2011, 7ми, што ги става во многу добра позиција за НЕиспаѓање...
Него ете, не сакав на некој да му давам пребарувани информации, со оглед на начинот на кој се однесува..

Јас си е фатив кец, ти си е фати 2ка.Поз

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.294
Поени од реакции
21.379
Зошто коефициентот за Urugvaj U20 1 е толку качен? Има нешто што треба да го знаеме, ќе им фалат играчи? Колку што знам и Хрватска ќе биде без доста првотимци.

А вечер, мислам дека Тахити нема да прими повеќе од 8 гола. Мој тип +9 гола за Тахити (AH), околу 1.80 се движи коефициентот.

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Зошто коефициентот за Urugvaj U20 1 е толку качен? Има нешто што треба да го знаеме, ќе им фалат играчи? Колку што знам и Хрватска ќе биде без доста првотимци.

А вечер, мислам дека Тахити нема да прими повеќе од 8 гола. Мој тип +9 гола за Тахити (AH), околу 1.80 се движи коефициентот.
Кавани, Суарез?

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
U20
U20
U20
U20
U20
Ај уште еднаш пошто изглеа не ме сфати.
Кавани, Суарез?

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Џабе, пак е многу за нив 9:0 да заврши. Немаат некоја посебна мотивација, освен рекорд ако сакаат да срушат.
Во златна е 7.5 хендикепот, се мислам да ја стаам дека и така ќе тепаат Уругвај. Ќе им се настрват, не треба многу за да им ги начукаат толку..

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Уругвај за некој ден игра со Бразил, што има толку со Тахити да се замараат и да даваат 10 гола?

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.294
Поени од реакции
21.379
Е да, не треба многу и толку да им начукаат. Зависи денот како ќе им се погоди, и 15 не се многу.
Сепак, не е за играње оваа, така ми изгледа.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Почекајте и видете Уругвај со што состав ке игра иако и со вториот може да им дадат 20 гола ако запнат мислам дека нема да форсираат силна постава да избегнат повреди и суспензии на оние шо имаат жолти како и поке одмор

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Петар Р. остај некој тип за утре од тенисите да препишиме нешто.
Ама до 11 сатот да имаш пишано. Ова е услов :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom