Фан Клуб: Италија

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
У право си,не се важи:icon_mrgr: ама Балотели да го дадеше не ќе викаше вака.
Не реков јас дека не се важи, туку мислењето ми беше за асистенцијата на Балотели, а не за голот.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.637
Поени од реакции
88.303
Можеби Прандели требаше да го внесе Џовинко, Ел Шарави е добар финишер, ама малиов барем ќе ја разиграше играва, ќе се отвараше повеќе простор за Балотели

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Многу плукавте по Барзаљи, ова што ко игра Шиљо не е за коментар.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Барзаљи има 32 а Де Шиљо 21 !!
Голема работа, игра за репрезентација, втор меч по ред игра вака. Не мора со сила да се форсира, има талент ама полека треба да му се дава шанса, да не заврши на крај како наш Де Челие. Незнам од кој причини не е повикан Сантон.

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
У курац , нека се праша Прадели како една Италија, на 2 утакмици прима 7 гола ... WTF ??? :eek: :mad:

Kаде е Италија од пред година дена, каде е играта со која стигна до финалето на Еврото 2012 ?

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
У курац , нека се праша Прадели како една Италија, на 2 утакмици прима 7 гола ... WTF ??? :eek: :mad:

Kаде е Италија од пред година дена, каде е играта со која стигна до финалето на Еврото 2012 ?
Некако ми изглеаат заморено,првата со Мексико кога беа најсвежи изиграа најдобро.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Многу плукавте по Барзаљи, ова што ко игра Шиљо не е за коментар.
Добро бе, не поминаа ни 5 минути одма почињате? Ај од*бете сите бе со тие јуве-милан муабети. преку к*р сте више.

Де Шиљо наредната треба да си ја преседи на клупа, дефинитивно детето има талент, има потенцијал, но ова се му се дешава премногу брзо - у една сезона.

Италија не одигра лошо, со грешка на судијата, грешки у одбрана и кикс на буфон бразил победи. Браво за Прандели, што со Аквилани,Џакерини,,Кандрева,Абате,Диаманти успеа да склопи солиден тим и да се достојно покаже против Бразил. Реално против овој бразил без пирло,монтоливо и де роси добро е што и вака се покажаа. Не беа лоши уопште, само да се средат киксовите у одбраната и ќе биде се океј.
Наредната мора да почне Шарави од прва минута!

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Барзаљи има 32 а Де Шиљо 21 !!
Дај бе не треси вакви зелени, ако не да ги поделиме, до 25 да играат едно првенство, а од 25 нагоре друго :facepalm:. Фудбал е, што те ставил тренерот ке играш, какво глупо оправдување...јас ке ти кажам Барзаљи беше слаб баш пошто има 32, многу е стар, разбирливо е :rolleyes:.
--- надополнето: 22 јуни 2013 во 23:14 ---
Каква грешка имал Буфон, гледам некако многу критики за него?

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Колку и да не ми се свиѓа што изиграва циркузант,што нема два грама мозок и што има незгоден карактер и темперамент,сепак е играчиште од светска класа.Комплетен напаѓач,каков што можеше да посака Италија :cuc:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Дај бе не треси вакви зелени, ако не да ги поделиме, до 25 да играат едно првенство, а од 25 нагоре друго :facepalm:. Фудбал е, што те ставил тренерот ке играш, какво глупо оправдување...јас ке ти кажам Барзаљи беше слаб баш пошто има 32, многу е стар, разбирливо е :rolleyes:.
--- надополнето: 22 јуни 2013 во 23:14 ---
Каква грешка имал Буфон, гледам некако многу критики за него?
Де Шиљо го изеде Алвеш а имале и некој грешки што е нормално сите имаа оти ги покриваа агресивно и немаше излез во средината пошто ги нема Де Роси и Пирло..инаку Буфон епик на негова страна му даваат гол од слободен.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Колку и да не ми се свиѓа што изиграва циркузант,што нема два грама мозок и што има незгоден карактер и темперамент,сепак е играчиште од светска класа.Комплетен напаѓач,каков што можеше да посака Италија :cuc:
i kakov sto posakuva juventus... (mala sega na vasa smetka no big deal :D )

Kajgana Shop

На врв Bottom