- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.922
- Поени од реакции
- 41.894
Mizerii
Е да, многу тешко му беше на Џакерини гол да дај сам со голманот.Џакерини бе
У право си,не се важи ама Балотели да го дадеше не ќе викаше вака.Е да, многу тешко му беше на Џакерини гол да дај сам со голманот.
Не реков јас дека не се важи, туку мислењето ми беше за асистенцијата на Балотели, а не за голот.У право си,не се важи ама Балотели да го дадеше не ќе викаше вака.
Многу плукавте по Барзаљи, ова што ко игра Шиљо не е за коментар.
Голема работа, игра за репрезентација, втор меч по ред игра вака. Не мора со сила да се форсира, има талент ама полека треба да му се дава шанса, да не заврши на крај како наш Де Челие. Незнам од кој причини не е повикан Сантон.Барзаљи има 32 а Де Шиљо 21 !!
Некако ми изглеаат заморено,првата со Мексико кога беа најсвежи изиграа најдобро.У курац , нека се праша Прадели како една Италија, на 2 утакмици прима 7 гола ... WTF ???
Kаде е Италија од пред година дена, каде е играта со која стигна до финалето на Еврото 2012 ?
Добро бе, не поминаа ни 5 минути одма почињате? Ај од*бете сите бе со тие јуве-милан муабети. преку к*р сте више.Многу плукавте по Барзаљи, ова што ко игра Шиљо не е за коментар.
Дај бе не треси вакви зелени, ако не да ги поделиме, до 25 да играат едно првенство, а од 25 нагоре друго . Фудбал е, што те ставил тренерот ке играш, какво глупо оправдување...јас ке ти кажам Барзаљи беше слаб баш пошто има 32, многу е стар, разбирливо е .Барзаљи има 32 а Де Шиљо 21 !!
Де Шиљо го изеде Алвеш а имале и некој грешки што е нормално сите имаа оти ги покриваа агресивно и немаше излез во средината пошто ги нема Де Роси и Пирло..инаку Буфон епик на негова страна му даваат гол од слободен.Дај бе не треси вакви зелени, ако не да ги поделиме, до 25 да играат едно првенство, а од 25 нагоре друго . Фудбал е, што те ставил тренерот ке играш, какво глупо оправдување...јас ке ти кажам Барзаљи беше слаб баш пошто има 32, многу е стар, разбирливо е .
--- надополнето: 22 јуни 2013 во 23:14 ---
Каква грешка имал Буфон, гледам некако многу критики за него?
i kakov sto posakuva juventus... (mala sega na vasa smetka no big deal )Колку и да не ми се свиѓа што изиграва циркузант,што нема два грама мозок и што има незгоден карактер и темперамент,сепак е играчиште од светска класа.Комплетен напаѓач,каков што можеше да посака Италија