T
talevskiboss
Гостин
Играта ја играв мноогу порано беше со едно топче, треба да поминваш полигони, кои се на небо и ако љуфниш паѓаш долу на земја.. стара игра за PC кој ќе ја најди нека пиши тука...
ваљда на оваа мислиш marble blast?Играта ја играв мноогу порано беше со едно топче, треба да поминваш полигони, кои се на небо и ако љуфниш паѓаш долу на земја.. стара игра за PC кој ќе ја најди нека пиши тука...
Snowy Lunch Rush ?Како се викаше онаа играта со ресторанот? Значи има едно животно кое е всужност келнер(едно бело животно беше)и идат во костум облечени машки и женски. А ако им угодиш се смеат.
Како се вика играва, носталгија ми е.
Дааа. таа е. Носталгија ми е оваа.Snowy Lunch Rush ?
Да де, заборавив да спомнам дека преку телефон се играа, нешто како Тајни Агент Изи што беше пред 10-ина години кај нас. Само оваа беше со 2D графика ... Цел живот ја барам играваабе тие беа со телефон да ги играш, лелелел колку се палев, ама коа дојде сметката..
ми буди интересни спомени
RC Racers Deluxe Traxxas Edition ?Од дамна ја имам играно на првиот компјутер што го имав, пентиум 2ка нешто така. Играта беше со колички возење, ама онакви играчки колички, не вистински коли. И не, не беше Revolt или како и да се викаше таа. Не беше голема игра, неколку мапи беа, и неколку колички. Пекол игра, многу се палев ко мал.
Не е оваа.RC Racers Deluxe Traxxas Edition ?