НЕДЕЛА НА ГОРДОСТА 22-27 ЈУНИ ВО СКОПЈЕ

• Креатор на темата Креатор на темата Michael Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нормален си ако не го подржуваш тоа што не е нормално. Во овој случај педерите и вие полупедерите што незнаете што сакате спаѓате во групата на ненормални.
Полупедерите.......АХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХахахахахаХАХАха!
Не,со прост народ неможам више.
Have a nice life,if you can :D

Се надевам мерките околу безбдноста ви се на високо ниво. Многу испрани мозоци едвај чекаат да направат хаос (религиозни фанатици, навивачки групи, владини платеници...)

A твојот е поминат на центрифуга.

Нормален си ако си хомофобичен ?
Не сум гејче! Хетеро сум.Но,ги бранам хомосексуалците.Секако,мора да бидат одбранети од заостанат,кознервативен,демо-хиристијснско-библиски народ ко тебе :D

Што е хомофоб бе некој ваш изум страв од педери? Зашто да ми е страв од нив... имам одбивност спрема нешто што не е нормално. Ако тоа значи да сум болем што сум нормален така нека биде.

Полупедерите.......АХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХахахахахаХАХАха!
Не,со прост народ неможам више.
Have a nice life,if you can :D
Ок ПЕЕР смеј се :D

Типично педерска работа,организираат недела на гордоста,на 45+ степени и кога цела Македонија се излеа во Грција.
Он-што сакаат нека прават,каков сакаат секс нека практикуваат,нивна лична работа,мене не ми пречат.Со паради и недели на гордоста само го навлекуваат гневот врз себе и аверзијата која останатите ја чувствуваат кон нивната сексуална ориентација.Тотално контрапродуктивно.

Кога гледаш две згодни жени на redtube како ти е? Одбивно, а? :)

А ако се сестри, тогаш одбивно ќе е?
А, ако едната има 27, а другата 15?

(прашање не за тебе, туку како продолжене на формата).

Не разводнувај сега прашањето е на место :)

ЕДИТ: веќе ми одговори Drettica.

Нормален си ако не го подржуваш тоа што не е нормално. Во овој случај педерите и вие полупедерите што незнаете што сакате спаѓате во групата на ненормални.

Границата на нормалноста зависи од личност до личност. Така, она во кое што никој не е загрозен, се дефинира како нормално.

Границата на нормалноста зависи од личност до личност. Така, она во кое што никој не е загрозен, се дефинира како нормално.
Ако генетско пореметување спаѓа во "нормално", океј :D

педериве ќе парадираат низ скопјево? - ај да видиме баш колку ги има....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom