Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Да да кратко е и јас го приметив тоа имав тежински и после на стаза останав без сила
Изгледа психата ме напушти хехехе

Sent from my iPad 4 using Tapatalk HD
Мене тоа ми е доволно, почетокот на тренингот ми е најтежок, после неколку извежбани серии сум топ расположен и со интензитет вежбам, ваквиот напиток или pre-workout таман ми ја дава мотивацијата и да почнам бурно :D

ОК, те молам објасни и кажи дали неделно јадеш и колку црвено месо?
Исто пишува и млечни производи,а млечните производи се со висока биолошка вредност.
Кога телото има повеќе протеини ги користи за повеќе функциии,некој ги оксидира за енергија.
Л-карнитин се препорачува на луѓе што не јадат доволно протеини(веганци,вегетаријанци) и немаат добар план за исхрана.
Истражување на постари луѓе,каде што Л-карнитин функционира,ама кај постари луѓе.
http://www.ergo-log.com/lcarnitinecentenarians.html
http://www.ergo-log.com/lcarnitine.html
И други истражувања ако те интересираат.
http://www.google.com/custom?domain...m/plaatjes/logo.gif;;S:http://;FORID:1;&hl=en
Внимание сите студии не треба да се разберат буквално,туку треба секој да си најде свој начин како ќе ги интерпретира и ќе ги состави во својот план за вежбање :)

Зошто пишува дека бета-аланинот се зема и после тренинг? Која му е улогата?

Одложување на заморот, можеш да изработиш повеќе серии без да се замориш
Да, ама зошто ПОСЛЕ тренинг?
За пред тренинг јасно ми е...

Ме интересира кој квалитет е ова, ако некој знае т.е. пробал да го конзумира.
47-0842.jpg

Како за без пари :D

Ме интересира кој квалитет е ова, ако некој знае т.е. пробал да го конзумира.

Како за без пари :D
Ultimate Nutrition важи за еден од поквалитетните брендови, нема да згрешиш ако ги земеш, конкретно немам користено амино од нив но од другите продукти бев задоволен

Се мислам дали да го носам шејкерот во теретана (гејнер миксан со јајца и путер од кикирики, плус креатин, глутамин..), а секогаш вежбам по најжешкото, кога има најмалку луѓе. Мислите може да го носам со мене по жешкото и да го пијам после саат, саат ипол ?

Се мислам дали да го носам шејкерот во теретана (гејнер миксан со јајца и путер од кикирики, плус креатин, глутамин..), а секогаш вежбам по најжешкото, кога има најмалку луѓе. Мислите може да го носам со мене по жешкото и да го пијам после саат, саат ипол ?

Јас така однесех еднач беше засмрдел. Види однеси еднач, ако не засмрде пиј го :D

Дечки како се пие магнезиумот?,послем/пред тренинг?,пред јадење послем јадење?И што бенифиции ке имам од него, магнезиумот го земав од зегин во форма на шумички,германско производство.Дали е добро во ваква форма да се пие?И земав Б комплекс таблетки нови прв пат ги гледам во помаранџести кружна форма се, и тие како/кога се пијат.Прашувам зошто до сега неам пиено никакви витамин/апчиња освем кога сум бил болен но и тогаш имам одбивност спрема нив.Решив сега ради жешково да внесам некој вишок на витамини за да можам да функционирам подобро бидејки повеќе време ке бидам изложен на сонце и покрај вода(зборам за отприлика 2-3месеца скоро секојдневно,а тренингот ке ми биде на шипка/пливање/трчање/физичка работа како пренесување ствари/склекови воглавно ваков вид на тренинг)па ако имате уште некој витаминчиња да препорачате за пиење за подобро функционирање на организамот во овие услови.

Има некој искуство со Peptidies користење.

Ако не грешам ова не спаѓа во групата „лекови“, ако грешам модератор слободно бриши го постов.

Има некој искуство со Peptidies користење.

Ако не грешам ова не спаѓа во групата „лекови“, ако грешам модератор слободно бриши го постов.

Под пептиди најверојатно мислиш на инсулин, ИГФ-1, хормон на раст и слични, сите спаѓаат во групата лекови и нивната дискусија на форумов е забранета.

Јајца не би ти препорачај да носиш у ташна на жешково.

Дечки земав креатин и декстроза, сеа декстрозата треба да ја пијам само пред тренинг или и после тренингот ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom