Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Кога веќе тргна со муабетот следен за гледање ми е Le Samourai, да не сака некој предвреме да ме предупреди дека не е добар ?

Не знам за вас, ама мене +10 пати сигурно ми е гледано филмчево и никако да ми здосади... Sin City

:cuc:

Reservoir Dogs, one hell of a movie, hell of a movie.
Првиот поголем проект на Тарантино, го бива бе.
Insomnia, Reservoir Dogs, Side Effects, одличен ден.
Мајкл Мадсен одличен. Е сега прочитав дека имал потешкотии со снимањето кога го мачи полицаецот, не ми се верува еј, изгледа како ептен да ужива, права психопатска фаца.

Was Mr. Pink the only professional ? :)

Ми текна на Џои од пријатели дека ми е познат од игран филм кој го даваа на еден локален тв канал доста во 90тите. Со мајмунчето :pos: Која оцена човече .

Ed

Ми текна на Џои од пријатели дека ми е познат од игран филм кој го даваа на еден локален тв канал доста во 90тите. Со мајмунчето :pos: Која оцена човече .

Ed

tumblr_lzm9pxWQtj1qkkhu1o1_400.gif

Се наоѓа торент за филмов? Мора да го изглеам :)

Де бре филмов на кој локален канал уште го немаат давано, мора да го имате гледано :)

Поттикнат од оваа новата афера со Сноуден (whistleblower-от од Америка) решив да го гледам The Falcon and the Snowman и можам да кажам дека е многу лош.

Изработен е според вистинска приказна ама или режисерот е фантазер или податоците поврзани со аферата се тајна така да малку делува смешно и глупо како 2 деца успеаа да продаваат тајни документи од САД на Советскиот Сојуз.

Го гледав Stoker. Го симнав поради Никол и Миа, одлично вклопени во ладнокрвноста на целата приказна.
Фотографијата, атмосферата, глумата и Duel на Philip Glass ( можеби и најемотивна сцена ми беше таа додека ја свиреше песната) беа одлични. Приказната ... шо знам, има работи за анализирање ама на неколку пати ми изглегуваше Декстер пред фаца, па може тоа ми го расипа малку впечатокот. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Петок е , а ти и не стоиш баш добро со пари ?

Решение : филмска вечер

од новите : Stoker
од старите : Serpico

ако не сум уште заспан ќе гледам 5-6 епизоди од серија после :pos:

Одма ќе заспаш на Stoker, а и Serpico није нешто посебно узбуџлив. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom