Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Добра група вака од прва.Само да не е како на квалификациите во Гетеборг и на СП после...еднаш приземјено и озбилно да си ја сфатат работата (и играчите - без глумење ѕвезди и фаворити; и федерацијата - со сериозни подготовки и превоз, а не со 2 дена трчање и 2 дена пат) и добро ќе одат работите.

Ама какво плашење тука со малце среќа второ ќе сме завршеле... каква среќа бе... сто посто завршуваме втори минимум..

Подобар ждреб неможеше...:vozbud:
2 место и ќе си крцкаме.:D
Уште и Србија да биди последна во нивната група и на радоста ќе му нема крај!! :D

Само ако не тресне Данска ќе им станиме веќе пациенти :icon_mrgr:

Ние ако чекаме со Данска да ги освоиме бодовите.....

Ама не нашите се петарди може да ги удрат таму,да им се посерат на сред маса,како добри гости :icon_lol:

ouuuu kakvo olesnuvanje. Creva mi se svrtea koga go vidov praznoto mesto vo grupa C
--- надополнето: 21 јуни 2013 во 19:06 ---
iako vkrstuvanjeto e mnogu losho. Kaj se padnaa Ungarcive vo B....

Wikipedia :pos::pos::pos:

717eiw.jpg

Добро, е доста солидна група. Ги добивме баш тие репрезентации кои ги посакувавме од 2иот и 4тиот шешир. Имаме реални шанси за да влеземе во втората фаза. Е таму ќе биде многу тешко бидејќи вкрстуваме со Шпанија, Исланд и Унгарија, 3 екипи со кои имаме многу лош биланс.

Убаво напиша некој борба за 9-12 место. Реално околу 10 можеме да бидиме, што не е воопшто лошо.

П.С. И дај не се занесувајте ќе ја победеле Данска, европски шампион, светски вицепрвак и главен фаворит на ова првенство во гости... Со такви ненормални очекувања саму се нарушува атмосферата кај репрезентативците.

Ја сакавте Данска ете ви ја ! :icon_mrgr:

Групата е ОК секое потценување на Чешка и Австрија ќе значи пораз. Чешка е фаворит со нас ние сме со Австрија.

Чешка фаворит? Се слушаш што збориш или си потшепнуваш ? :pos:

Чекајте не ја отпишувајте Чешка, од ко испадна од европското од нас ми се чини дека најмногу напредува од сите. А и ние ако играме како на квалификацииве лошо ни се пишува бидејќи со Данска сигурно нема шо да бараме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom