Евтини авионски карти

M*O*N*A

~*Kitekatus*~
Член од
20 јуни 2007
Мислења
99
Поени од реакции
31
А има ли некакви најави кога тогаш да воведете линии и кон Минхен,Хамбург,Женева и слично од Скопје? Последниве години има многу студенти кои патуваат кон Германија за работа и слично така да линијата сигурно би била рентабилна.Многу студенти одат преку Приштина бидејќи од Скопје линии нема
До лани имаше редовна линија Скопје-Женева и Скопје-Штутгард, па не е исклучена можноста истата повторно да се воведе.Пред почетокот на секоја сезона има новитети, компанијата има тенденција за раст и отварање на регионот кон што повеке европски градови, но со имиња и датуми од кога би се вовеле линии не би шпекулирала. Во моментов како редовни и директни линии за Германија стојат Скопје-Дизелдорф, а од Приштина се Минхен, Штутгард, Хановер и Хамбург. Иако сите би сакале да летаме директно од Скопје, сепак Приштина е на само 80 км од Скопје, а летовите до европските дестинации се директни и цените се поволни
--- надополнето: 3 јуни 2013 во 23:21 ---
Како нешто најново и најактуелно од сезонава ( почнувајки од 30.06) има директен лет Приштина - Лондон Гетвик 2 пати неделно, цените почнуват веќе од Eur 90,- за карта во 1 правец со сите вклучени такси и багаж.

Tranquilis

Putting Macedonia on the map.
Член од
10 август 2011
Мислења
526
Поени од реакции
657
На темата ..

http://www.skyairlines.net/
http://aviokarta.net/vesti/1858-sky-airlines-prestao-da-leti/

Како што гледам, ги имале следните чартер летови закажани до Скопје.

SKY AIRLINES
SHY 801 7 Анталија – Скопје
09.06.2013
до
15.09.2013
SHY 802 1 Скопје – Анталија
10.06.2013
до
16.09.2013
SHY 801 3 Анталија – Скопје
12.06.2013
до
11.09.2013
SHY 802 4 Скопје – Анталија
13.06.2013
до
12.09.201

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
На темата ..

http://www.skyairlines.net/
http://aviokarta.net/vesti/1858-sky-airlines-prestao-da-leti/

Како што гледам, ги имале следните чартер летови закажани до Скопје.

SKY AIRLINES
SHY 801 7 Анталија – Скопје
09.06.2013
до
15.09.2013
SHY 802 1 Скопје – Анталија
10.06.2013
до
16.09.2013
SHY 801 3 Анталија – Скопје
12.06.2013
до
11.09.2013
SHY 802 4 Скопје – Анталија
13.06.2013
до
12.09.201
нели овие денеска бaнкротираа и откажани се сите летови!?

macedon89

Провокатор по вокација
Член од
22 јули 2008
Мислења
783
Поени од реакции
582
M*O*N*A или некој друг. Дали може да објасниш на форумов како се стасвит од Скопје до Приштинскиот Аеродром. Имам еден другар шо сакат да патуват до Штудгарт од Приштина.

Член од
16 јули 2010
Мислења
214
Поени од реакции
51
дали некој може да ми каже некоја ефтина авионска карта од париз до скопје и повратна назад за еден возрасен и две деца

macedon89

Провокатор по вокација
Член од
22 јули 2008
Мислења
783
Поени од реакции
582
дали некој може да ми каже некоја ефтина авионска карта од париз до скопје и повратна назад за еден возрасен и две деца
Немат дирекни летови Скопје-Париз. Од Скопје преку Истанбул со Туркиш картите се вкупно 1011 еур повратни за 2 деца и 1 возрасен за патување на 1 јули и враќање на 14 јули.
На истите датуми од Софија директен до Париз со Виз е 1500 лева само картите без багаж. Со ЈАТ од Скопје преку Белград на истите датуми е 952еур.
Цениве не се баш ефтини ама то е се шо знам. Ак знајт некој поефтино од ова или пак во меѓувреме ак се имат воведено линија од Скопје нека кажит.

П.С. Туркиш и Јат слетуваат на Шарл де Гол (20 км од Париз), а Виз на Бове (90 км од Париз)

M*O*N*A

~*Kitekatus*~
Член од
20 јуни 2007
Мислења
99
Поени од реакции
31
Нешто ново и интересно од Аир Приштина. Директен лет Скопје - Берлин - Скопје по екстра поволни цени. За повеке информации, посетете ја нашата веб страна www.airprishtina.com, јавете се на 24 часа Call centar 02/511 12 12 или повелете во нашата канцеларија во Скопје

Член од
28 април 2013
Мислења
45
Поени од реакции
8
http://www.edreams.com/ најпоштено си пишуваш дестинација и датуми и ти ги дава најевтините авио-карти.... Јас земав:Скопје-Париз-Скопје (преку Виена) 229еу + 15еу дополнително... од 3.7 до 23.7 2013... со austria airlines.... поздрав....

B

babsyy

Гостин
Не знам зошто, но бавно ми се отвара веб страната на Пегасус, а итно ми треба резервација Скопје - Истанбул за сабота, најдоцна недела. Во случај да немам, и последна алтернатива да ми е автобус, колку долго би траел патот? Знам дека со авион отприлика за 80тина минути се стигнуваше, што е енормна разлика, меѓутоа немам баш и некоја опција за флексибилен датум.

Член од
3 јуни 2009
Мислења
381
Поени од реакции
407
Не знам зошто, но бавно ми се отвара веб страната на Пегасус, а итно ми треба резервација Скопје - Истанбул за сабота, најдоцна недела. Во случај да немам, и последна алтернатива да ми е автобус, колку долго би траел патот? Знам дека со авион отприлика за 80тина минути се стигнуваше, што е енормна разлика, меѓутоа немам баш и некоја опција за флексибилен датум.
Со автобус е околу 12 часа. (800km)

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360

Оди со авион каде каде е подобро.А за страницата кај мене е се во ред нешто кај тебе не е добро.Имаш претставништво на Пегасус и во Рамстор во Скопје

Член од
3 јуни 2009
Мислења
381
Поени од реакции
407
Оди со авион каде каде е подобро.А за страницата кај мене е се во ред нешто кај тебе не е добро.Имаш претставништво на Пегасус и во Рамстор во Скопје

И многу поскапо ...
Со авион во еден правец во недела 22.јуни е 130 евра, а со автобус во еден правец е 35 евра (секој ден има по неколку линии).

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360
Ако некој сака да работи во Визер еве шанса :D

recruitment open day FOR OUR SKOPJE BASE
Steward/Stewardess Job Opportunity!
We are organizing OPEN DAY recruitment event on 2nd July 2013; it will start at 9 o'clock in the morning sharply.
Address: Hotel Stone Bridge, its address is kej Dimitar Vlahov no. 1 Skopje
Participants are asked to arrive sharply at the time indicated and please, be informed that the selection process may take for the whole day!
Please bring a CV in English together with a recent photo
See you there!

http://wizzair.com/en-GB/career/cabin_crew

Kajgana Shop

На врв Bottom