H
HoT IcE
Гостин
13ка ја играм бе, не ни приметив дека темава е за 12ка дур не ми кажа.Абе а зашто ја играш фм12, а не фм13???
13ка ја играм бе, не ни приметив дека темава е за 12ка дур не ми кажа.Абе а зашто ја играш фм12, а не фм13???
да, windows 7имаш вин 7?
alt +f9, posle idi vo my documents/sports interactive/fm2013/screenshots и ќе најдешда, windows 7
фалаalt +f9, posle idi vo my documents/sports interactive/fm2013/screenshots и ќе најдеш
Xulu овој штопер е така ? Ако е тој што мислам за 3-4 сезони е одличен играч.фала
Почнав во послаба лига , бидејќо во појака за 3-4 сезони правам империја
8 одиграни кола 8 победи и страшна гол разлика
Прегледај го приврзокот 66342
трансферите се овие. Ми дадоја само 900к и тоа им ветив дека ќе се борам за титула
Прегледај го приврзокот 66343
--- надополнето: 18 јуни 2013 во 03:47 ---
Прегледај го приврзокот 66344
Xulu овој штопер е така ? Ако е тој што мислам за 3-4 сезони е одличен играч.
Мојсов слободен играч може да го најдеш одличен дефанзивец го играв во Клуб Бриж 3 сезони .Полусезона. Прво место со максимален број бодови.Ова мисе нема случено со ниту еден тим одкога играм менаџер.И сеа што се случи? Имам само двајца играчи што вредат 1милион или повеќе,едниот од нив е Паул Папп централен дефанзивец.Заедно со Хулу е држеја одбранатат и колку толку го покриваја отепаниов голман.
И сеа на полусезона стига понуда од 3милиони за Папп и се прифаќа нормално, било мн добро за да се одбие.Заминува најдобриот дефанзивец кој беше 21 година и вредеше 1милион за 3милиони.Нема што да се тажам , 2,7 милиони ми овозможија од нив да ги потрошам.Што да земам во одбраната? дајте некој добар играч што сигурно ќе дојде во оваа посрана лига Немора сите пари да ги шлапнам, ќе подполнам и друга дупка во тимот.
Леле тежок фејл беше тој кај мене во Клуб бриж го зедов во Јуни го продадов на 1 јануари одма .го договорив фиеро и тоа без пари, истечен договор имаше али ќе дојде тек на лето
Мн заебано е и кај неможеш играчи да најдеш добри а за мали пари и да дојдат , и да најдеш некако нема да можеш да ги играш затоа што во стартните 11 можеш макс 5 души кои не се романци
за во ваков убијан тим како мојот сигурно ќе биде добредојден за безпари.Леле тежок фејл беше тој кај мене во Клуб бриж го зедов во Јуни го продадов на 1 јануари одма .
Пробај си го Gigel Bucur ако бараш романец напаѓач, нз само дали ќе сака да ти дојде од Кубан Краснодарза во ваков убијан тим како мојот сигурно ќе биде добредојден за безпари.
Иначе за ДЦ го зедов Моти романецот за 1,2кк
Ем е добар засеа , ем е романец и не ги зафаќа тие 5 места за странци.
Ќе дојде само што скаутиве ми викаат дека не го бива машково.Пробај си го Gigel Bucur ако бараш романец напаѓач, нз само дали ќе сака да ти дојде од Кубан Краснодар
Види потпиши да си фидер клуб на некој од големциве во Европа, ќе можеш барем да си позајмуваш откај нив додека не го кренеш статусот на клубот.Ќе дојде само што скаутиве ми викаат дека не го бива машково.
Напаѓачов Белло ми е страшен.Проценет е 200к и има дадено 16 голови на 18 утакмици во лигата.Имам послаби делови во тимов а тоа се МЦ.Ми треба еден ептен квалитетен за таа позицијаи наче во европа вгдоина бел ден нема да видам
Може дирек некако да се закопам кај некој тим или само преку Board... ?Види потпиши да си фидер клуб на некој од големциве во Европа, ќе можеш барем да си позајмуваш откај нив додека не го кренеш статусот на клубот.