Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 февруари 2009
Мислења
166
Поени од реакции
5
jas kako fan na inter potpolno sum razocaran od igracite bidejki ne dadoa nitu eden upotrebliv centarsut kon napagjacite (sekoja cest na isklucocite)

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
abe i vie 0:0 ko da ispadnime smetate.abe sedete 1 gol da dajme ttamu i super e a mozi i 0:0 i tamu da e

rider

Интераш
Член од
21 мај 2008
Мислења
158
Поени од реакции
3
Имаше 2-3 аути неправилно досудени , корнер по слободниот на Ибра , и непостоечки фаул на Занети. Зборувај реално како ние што сме реални во цел фан клуб:smir:
не суди слободен удар кога Евра играше со рака

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ДА ТИ ЕБАМ СУДИЈАТА ЕБАН.ПОКАТАСТРОФА СУДИЈА НЕМАМ ВИДЕНО ОД ТОЈ.СУДЕШЕ КАКО МАНЧЕСТЕР ДА Е КОЈЗНАЕ КОЈ.РОНАЛДО ПЕДЕРЧЕТО А КЕ ПАДНЕШЕ,ОДМА ФАУЛ.НАС НЕ УТЕПАА ОД ЌОТЕК,НИ ФАУЛ НИШТО,ДА МУ ЕБАМ КРВТА НЕГОВА/АЈДЕ СЛЕДНАТА НА ОТ Е НАША НОЌ,КЕ ГИ ТЕПАМЕ ТАМУ:salut:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
То чиста рака беше на Евра,требаше слободен удар.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Дечки бидете реални и не ги кривете одма судиите, одете до црква на Цезар по една свеќа да му запалите :smir:

Епа на мурињо ако не му е срам од оваква игра мене како фан ми е!
да ја гледаш твојата екипа да се мачи овака на домашен терен пред 70.000 фанови дојдени за гол е навистина срамота!
Можеби манчестер е светски првак и во топ форма но сепак составот им е од 11 луѓе од крв и месо.
денеска требаше да ја имаме играта и најмалку 1-0 победа.
а сепак имаме 0-0 на што треба да бидеме среќни!

судиите!
Линиските беа милиметарски точни-како компјутери-секоја чест!
Канталехо паѓаше на преправањата на роналдо во првото полувреме во второ се поправи!
ама сепак како за човек што треба да ја следи цела игра и да види се му давам оценка девет од можни десет!
Риспект до тебе! :helou:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
sramota e sho igrame doma i mancester oslabeni a nashive se podgubuvaja malce ko zadovolni so 0:0 da se.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914
не суди слободен удар кога Евра играше со рака
Точно е дека судијата може малце беше за нас,не досуди корнер,игра со рака,имаше по некој лошо досуден фаул.Но на Руни за безвеза му даде жолт картон.Да не ви беше голманот...

НО СЕПАК ПРИЗНАЕТЕ ЗАСЛИЖИВТЕ ДА ИЗГУБИТЕ!!!

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Дечки бидете реални и не ги кривете одма судиите, одете до црква на Цезар по една свеќа да му запалите :smir:
Па што јадеме ние гомна цело време за Цезар бе ? Милион шанси одбрани , ама судиите имаа неколку лоши одлуки , инаку Ман У прво полувреме подобри беа од нас , ние подобри во второ , тоа тие тоа ...

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
abe kako me nervira sega tamu i vidic i site a nashive mora da igraat barem na gol .mora inter vaka da praj
infarkt ke me mavni nekoj den

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
0-0 конечен резултат!
браво за целата екипа посебно Цезар и Сантон!
браво и за манчестер убаво одиграа и го добија тоа што го сакаа(требаше и повеќе во однос на утакмицата).
Мурињо засрами се!
Ај не зезај! Што е крив Мурињо? Ако одиш така навивачита на Манчестер би требало да кажат дека Фергусон треба да се засрами затоа што не победиле.

Натпреваров... Хм, во прво полувреме бевме катастрофа, во второ се израмнивме отприлика. Се уште имаме шанси за пласман.

Добро што му текна на Мурињо да го стави Кордоба (одлично си ја вршеше работата). Најдобар кај нас дефинитивно беше Цезар (го слушнавте ли Калински кога рече Шулио :pos:?), а освен него, речиси стандардно, се издвоија Занети, Ибра, Камбијасо, Маикон, Сантон (на ваков натпревар играше како да има повеќе искуство, не престанува да ме изненадува дечково, т.е. детево :)).

Со оглед на играта, треба да сме задоволни од конечниот резултат, всушност, и најреално е што заврши нерешено.

rider

Интераш
Член од
21 мај 2008
Мислења
158
Поени од реакции
3
Точно е дека судијата може малце беше за нас,не досуди корнер,игра со рака,имаше по некој лошо досуден фаул.Но на Руни за безвеза му даде жолт картон.Да не ви беше голманот...

А руни да не е глуф?? судијата суди фаул тој осте како испуштен дрвошки бик трче и клизе

А

Адриано

Гостин

признаваме де, кој рече збор?
зборуваме за кој што згрешил и друго приклучи се и прочитај наназад за да бидеш во тек со настаните!:smir:

@Umbra ако мурињо направеше тактички план пообработен сега ке си честитавме победа!
забележа некој дека мајкон и сантон едвај ја претрчуваа половината?

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34

:pos2: да заслуживме ај сеа иди еднаш да го мавнеш, зашто добри признание од нас:tapp: и зашто заслуживме ке идеме понатаму :wink: а да, да не ни беше голманот ќе имавме празен гол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom