- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
Се надевам дека не го мислиш тоа после првото полувремејебига то лани беше,моментално Интер е 3 пати подобар..ама ќе видеме
Се надевам дека не го мислиш тоа после првото полувремејебига то лани беше,моментално Интер е 3 пати подобар..ама ќе видеме
Кога викаше батко ти дека Мурињо има среќа против нас, ти ми се смееше.Целосно надигран Интер... Стандардно лошо во Лига на Шампиони...
Се прашувам кој имаше проблеми со одбраната пред почетокот на мечот?? Кој ЃАВОЛ го натера да игра со Киву и РИВАС во одбрана... ТАПА! Еден дуел воздушен не доби Киву со Бербатов, а Ривас нема да го коментирам... Станковиќ игра!?
Ај ќе се воздржам од коментари, ептен сум нервозен...
Чиста среќа што е 0-0...
Па кој е подобар се гледа во головите бе,гледај сега второ полувреме два гола ..еден Ибра еден СтанковичСе надевам дека не го мислиш тоа после првото полувреме
Сосема се согласувам...се плашам да гледам кога е топката близу Ривас а морам да признаам и Мунтари...Ако вака играат како да се гости...0-0 нема да биде ништо друго освен поклон од БогаЦелосно надигран Интер... Стандардно лошо во Лига на Шампиони...
Се прашувам кој имаше проблеми со одбраната пред почетокот на мечот?? Кој ЃАВОЛ го натера да игра со Киву и РИВАС во одбрана... ТАПА! Еден дуел воздушен не доби Киву со Бербатов, а Ривас нема да го коментирам... Станковиќ игра!?
Ај ќе се воздржам од коментари, ептен сум нервозен...
Чиста среќа што е 0-0...
Ибра игра многу назад и средината е целосно загубена,мора веднаш една измена.Да се тргне Станковиќ и да се внесе на брзина и проток на топка.Алал нека му е на Цезар. Не да не спаси, да не беше тој тешко нас. Мора подобро во второ полувреме. Не надиграа Манчестер, не бива вака. Одбраната си имаше грешки (не знам колку му е паметно на Мурињо што го стави Ривас), Адриано не го видов многу (т.е скоро воопшто не го видов). Ај да не ги коментитрам сега сите. Ќе им даде инструкции Мурињо, па ќе видиме што ќе излесе од сето тоа до крајот на натпреварот.
Што да се каже после едно вакво прво полувреме. Кабијасо и Цезар ЅВЕРИШТА, друго се тапа освен Сантон до некаде за храброста!
За Адријано се уште не е почнат натпреварот, детето Еванс (повреден) го собра во клопче Ибра.
Како што кажав премногу фали Самуел, Ферги ја процени ситуацијата и го игра Роналдо главен напаѓач со глава! :kesa:
Ривас не е за ваков натпревар дефинитивно како што Киву не е за на средина, како што Максвел не е за на средина (нешто што Мурињо форсира цело време) и како што Парк не му даде да мрдне на Маикон.
Ако овие ситуации се исправат може да очекуваме нешто, ако не ништо од нас! Сега за сега Ферги-Мурињо 1:0 но мислам дека мајсторот не го кажал последниот збор.
Нормално сега ние сме на ред, од кај знаете тоа можеби е тактика на МурињоНишто не е изгубено па вие па, не е крај на светот ако одиграле лошо полувреме, полошо од ова неможе да биде, така да горе глава
Има уште еден IbraCadabra па да не си ме помешал со тој...Кога викаше батко ти дека Мурињо има среќа против нас, ти ми се смееше.