Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Да :confused: А уште потешко е 3 мачки да дадеш... али ја една ти нудам... т.е ти ако сакаш и три земи, ќе те частам пиво со парите на dragonsky шо ги дужи.

Аман бе, порано одма одеа. Пред неколку години да ми пишеше... :D

Ама да не забегуваме... СТАРИЏ НАЈДОБАР!!!

Аман бе, порано одма одеа. Пред неколку години да ми пишеше... :D

Ама да не забегуваме... СТАРИЏ НАЈДОБАР!!!
Значи ако сеа земеш ќе се вратиш во деновите на твојата младост (y)

Значи ако сеа земеш ќе се вратиш во деновите на твојата младост (y)

Не бе, млад сум си јас :D
Ама порано имав конекции во бизнисот. Сега во пензија, слабо.

Битно Михтарјан (или како и да си го читате) да си го земете, нема да згрешите.

Неделава Керол аут - Мики Рајан ин и може да се одмориме од скаузерскиов живот.

Па да, на RAWK демек на секое пишување на името проверувале по 2-3 пати дали е точно напишано, па накрај им текнало Micky Ryan дека е блиску Mkhitaryan и ете... Англичани... :D

Ај доста беше со офтопик за денес, па и за играч кој не е наш... :)

:facepalm:
Види ги наредните поста, и увиди дали е вредно да пишиш "доста е офтопик" :D

:facepalm:
Види ги наредните поста, и увиди дали е вредно да пишиш "доста е офтопик" :D

Абе фан-клубов цел е во офтопик, ама ај... Само кои фаци ги имаме тука (во позитивна смисла се разбира), математичари, експерти, филозофи, ракијаџии и што ли уште не... :D

Абе фан-клубов цел е во офтопик, ама ај... Само кои фаци ги имаме тука (во позитивна смисла се разбира), математичари, експерти, филозофи, ракијаџии и што ли уште не... :D

Со свеќа да се баравме немаше да се најдиме :D

Da ne se jajt lajna za rakiite!!! JASNO!!
:D

Nego, Mickey Ryan ashkolsun ako go zememe, so onja Aspason, na Jajce Mu Go Turam Brat mu i ush grkon klet ako opraj kolenceto...
Jako, jako...uste mamlazon od republica oriental da go premislime...

Koj ke ni glea krajot (ili grevojte)

Од каде ова? Јас пак цел ден читам оти уште 5 екипи почнале да се интересираат

Не сакам да звучам како некои во фан клубов ама, уште еднаш ќе ми го поставиш прашањево? :)

971747_678208405538809_420640957_n.jpg

Од кога ги следам Liverpool, до сега немам видено ваква активност со трансфериве... Ако лани на 1-ви септември ги ругав FSG и Ayre многу за "глупоста" што ја направија, годинава сум изненаден како никогаш до сега и на крај изгледа испадна дека со право се случи тоа што се случи лани. Годинава уште следниот ден по завршувањето на сезоната, започнаа сериозно со работата т.е. се работело уште во текот на претходната сезона и затоа имаат позитивна од мене бар до сега и ми ја враќаат полека довербата во нив... Toure, Aspas, Micky Ryan, Luis Alberto итн... а уште не е ни 1-ви јули... Се надевам се ќе испадне како што треба на крај и нема да ги урочам :D...

P.S. Ваљда новото Harley на Ayre му е добра мотивација... :D

Ливерпул ти што мислиш Скаузер88 зошто го тргна потписот со Вернер, Паско, Роџерс-моџерс, Хенри, Линда, внука им, кучето и папагалот ГЕТ Д ФАК АУТ!

Знае и тој дека грешел :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom