Пост на кој сте се изнасмеале

каде е веселинова? зошто не сум ја видел во последно време? да не има друг ник?
Приметуваш дека еднаш на 3-4 дена се дешава да се регистрира некој на форумов и да отвори неколку ретардирани теми? Епа таа е.

Приметуваш дека еднаш на 3-4 дена се дешава да се регистрира некој на форумов и да отвори неколку ретардирани теми? Епа таа е.
Eдно време и дечко и беше тука по форумиве. Мартин нумизматичарот ама сега го снема. Изгледа оваа веселниова го има с'скано да тресе зелени по форумов :)

Windfucker или пак било кој друг постар член, да ве прашам кој е тој nescafe член, што оставил белези, мислам што направил и зошто сега го нема? :)

П.С. Знам дека прашањето не е за тука, но незнаев кај да го поставам :)

Windfucker или пак било кој друг постар член, да ве прашам кој е тој nescafe член, што оставил белези, мислам што направил и зошто сега го нема? :)

http://forum.kajgana.com/threads/nescafe.62080/

си замина после темава, се налути

Еве јас ќе ти кажам :)

А баш и со Незапирливи 1903/87 пред некој ден зборевме за nescafe легендата :)

Освен што речениците ги завршуваше со 2 интерпукциски знака (.?) :D и замисли велеше дека годините порано ги броеле наназад, а сега се броеле нанапред :pos:

Те прашав едноставно прашање, зашто порано годините ги броеле 354,353,352 а сега одат во плус 2000, 2001,2002, од кога почнале вака да се бројат во плус .???

Подетално целата дискусија ја имаш Тука ;)

Освен што речениците ги завршуваше со 2 интерпукциски знака (.?) :D и замисли велеше дека годините порано ги броеле наназад, а сега се броеле нанапред :pos:
Ај што бегал од сите часови по македонски па нема појма за интерпукциските знаци... ама погоди што, за годините е во право ;)

Што сте го напнале човекот за темата што ја отворил, во право бил :)

Браво, оригинал си напишал, дури и си запазил на интерпукцискиот знак.!

nescafe легендо, ми фалиш :D

Незаборавно ... :cuc:

1231j6p.jpg
Хахахахахахахахахахахахахахахааа... неможам да прекинам да се смеам со ова .? :)

штета, сум бил отсутен од тука во најважните моменти :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom