Фан клуб - РК Металург

http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=18097

Колку има вистина у ова ? Борко јес да е будала ама не верувам дека е до толку па да лаже за вакви работи. Некој нешто повеќе знае ?

http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=18097

Колку има вистина у ова ? Борко јес да е будала ама не верувам дека е до толку па да лаже за вакви работи. Некој нешто повеќе знае ?

Нашол кој да збори,човекот што излезе на сред утакмица......
Не верувам да е точно,зошто би си ги отпуштиле двата најдобри одбранбени играчи ? Нема логика...

Али еве хипотетички кажано да е точно,треба колективно смаоубиство да извршат. :icon_lol:

Да има сега Пелистер пари...

Не знам колку е вистина ова, ама зошто Пелистер :icon_lol: , да ги лапнеме сега ние, таман наместо Лазовиќ и Марковски ;)

Не знам колку е вистина ова, ама зошто Пелистер :icon_lol: , да ги лапнеме сега ние, таман наместо Лазовиќ и Марковски ;)

После понашањето на Јоновски на утакмиците против Вардар? Па барем сега со Самсоненко може да се бира кој да дојде, не мора да се собираат отпадоците од Металург:)

Добар тим може да склопи некој трет играч од приказнава и од Вардар и од Металург си ифат играчи. Додер не е за фрлање Велко, Ацо, Лазовиќ, Рајковиќ, може и еден од Ојлевски Недановски да си иде.... може и од голманиве на Металург некој ќе напушти :D

Сеа Заев ќе искешира за беља :D

Ако навистина Лино ги шутнал Јоноски и Велко од екипа,а ги задржува далеку постарите Мојсо,Станиќ,Ванчо(којзнае)?,која е поентата од задржувањето на главните играчи со нови договори,за високи плати,плус Станиќ... кога ја растураш таа одбрана која беше најдобар дел од тимот?не знам шо да речам,навистина неразбирлив потег,Јоноски е во зенитот на кариерата,во најдобрите години,Велко уште помлад,........:confused:
Ај да ги шутнат Додер,Батиновиќ,Коражија па и Козлина е за очекување,ама да се избркаат столбовите на одбраната е нелогично....
Сепак да почекаме да видиме официјален став на клубот.....

А сигурни сте дека Металург бил тој што избркал репрезентативци ?

едит....Џабе се киксам,сега го прочитав Обрван дека ги спомува нив.

Шо ќе ви се.....Македонци се. :D

Да пошто во Вардар нема Македонци иначе..ха-ха
Не ми е гајле дали се Македонци,Срби или Марсовци, битно ми е Вардар да си продолжи да гази.;) А и онака скоро сите имаат потпишано договори, па тешко ќе биде да се купи нешто поквалитетно, добро би ни дошле овие 2, па ќе видиме ;)

Ако навистина Лино ги шутнал Јоноски и Велко од екипа,а ги задржува далеку постарите Мојсо,Станиќ,Ванчо(којзнае)?,која е поентата од задржувањето на главните играчи со нови договори,за високи плати,плус Станиќ... кога ја растураш таа одбрана која беше најдобар дел од тимот?не знам шо да речам,навистина неразбирлив потег,Јоноски е во зенитот на кариерата,во најдобрите години,Велко уште помлад,........:confused:
Ај да ги шутнат Додер,Батиновиќ,Коражија па и Козлина е за очекување,ама да се избркаат столбовите на одбраната е нелогично....
Сепак да почекаме да видиме официјален став на клубот.....

Комплетно се согласувам. Ок е и треба да си го подмладат тимот, ама некако нелогично ми е 2 играчи кои се во екот на кариерата и се реално во топ 5-6 главни играчи на Металург да сакаат да ги шутнат на сметка на некои понебитни како што се Козлина, Димовски и сл.
--- надополнето: 17 јуни 2013 во 00:19 ---
Целата оваа ситуација мене ми изгледа како да сфати Металург дека Вардар сериозно ќе се засилува и дека тешко ќе може да се носи со него па реши комплетно да го подмлади составот. Нема да ме чуди и добар дел од оние кои имаат договори да си заминат. Се е тоа ок, ама пак ќе кажам не се прави пред клучен натпревар за репрезентација. Како да заборавиле од Металург дека им се потребни фанови на трибините... Со ваков однос лесно можат да ги изгубат оние неутрални кои полека станувале фанови на Металург заради успесите во ЛШ.

П.С. Ајде да почекаме потврда од дневник и нова македонија во секој случај.

Целата оваа ситуација мене ми изгледа како да сфати Металург дека Вардар сериозно ќе се засилува и дека тешко ќе може да се носи со него па реши комплетно да го подмлади составот. Нема да ме чуди и добар дел од оние кои имаат договори да си заминат. Се е тоа ок, ама пак ќе кажам не се прави пред клучен натпревар за репрезентација. Како да заборавиле од Металург дека им се потребни фанови на трибините... Со ваков однос лесно можат да ги изгубат оние неутрални кои полека станувале фанови на Металург заради успесите во ЛШ.

Треба да се почека официјално соопштение од клубот можно е да е напомпана ситуацијава од ботко од екипа итн итн,ама ако е вистина дефинитивно ќе ги изгубат и тие фанови што ги придобија последниве години. Да им дадеш отказ на луѓе што се столб и во тим и во репрезентација а да чуваш нубови и странци,а тоа не. Недопустливо и неопростливо е.

Ако е така нека ги пуштат и Миркуловски,Мојсо и Манасков за во Вардар....зошто ако добиле отказ нема поента останување на првиве тројца во клубот.

Се што е небитно овие од Неретва го добиваат се што е битно Металург растура :)
Ај идете плачете на темата за Сава, пријавувајте плачипички, модераторе, модераторе овој се закачаааа меееее :place:

nice one

РК МеталургМеталург одговорно трвди дека пред најзначниот натпревар на нашата репрезентација нема врачено отказ на ниеден ракометар. За нас од непознати причини еден од македонските репрезентативци изнесе лаги во врска со тоа дека Металург смислено сакаше да ја наруши атмосферата во репрезентацијата. На жалост вниманието на еден ваков важен настан беше искористено од поединци да се наруши угледот на Металург.

Си јадел гомна свињчето изгледа за џабе.....ќе видиме.

РК МеталургМеталург одговорно трвди дека пред најзначниот натпревар на нашата репрезентација нема врачено отказ на ниеден ракометар. За нас од непознати причини еден од македонските репрезентативци изнесе лаги во врска со тоа дека Металург смислено сакаше да ја наруши атмосферата во репрезентацијата. На жалост вниманието на еден ваков важен настан беше искористено од поединци да се наруши угледот на Металург.

Си јадел гомна свињчето изгледа за џабе.....ќе видиме.

Не може туку така да се измисли ова.
Веројатно немало официјално врачување на откази, али сигурно некој вработен наслушнал нешто и информацијата стигнала до Велко и компанија...
А и Металург демантираше дека дале откази, што не значи дека не планираат да дадат. Ако сакаа да демантираат се, ке излезеа со целосен демант за наводните откази на Велко и Јоноски.
Ќе има голема чистка деновиве, тоа е повеќе од сигурно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom