Македонец
мразам патетика во натпис
- Член од
- 12 февруари 2007
- Мислења
- 3.928
- Поени од реакции
- 3.814
А кога ке се прашам јас, и јас не сум баш 100% кеифлија да го сторам тоа.
Мислиш за да викнете уште едно машко?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А кога ке се прашам јас, и јас не сум баш 100% кеифлија да го сторам тоа.
Не па и тиМислиш за да викнете уште едно машко?
Не па и ти. Мислев да викнам уште девојка. Ама некако тројца ми се многу.
Јас и предложив на неа и со 2 машки и со 2 женски ама си добив ист одговор од нејзе.......А зошто размислуваш така....па нема тој да ти ја земе....очекуваш од нејзе да прифати да викнете друга....а ти несакаш да помислиш на друг.
Јас и предложив на неа и со 2 машки и со 2 женски ама си добив ист одговор од нејзе.......
Џабе ќе ме бараат кога оваа мојава несакаМи се допаѓа како размислуваш....низ форумов има многу слободоумни форумџики и форумџии,така да не те чуди ако некој те побара за контакт(за тебе да те вклучат во тројка).
Џабе ќе ме бараат кога оваа мојава несака![]()
Досега за овие 10 години никогаш не сум ја изварал а ни она мене. Многу ќе ми биде жал ако и го сторам ова на неа. Едноставно предобар карактер и душа има за да почнам да и работам зад грб.Па немора таа да знае.Ти само изрази желба.
Досега за овие 10 години никогаш не сум ја изварал а ни она мене. Многу ќе ми биде жал ако и го сторам ова на неа. Едноставно предобар карактер и душа има за да почнам да и работам зад грб.
Досега за овие 10 години скоро за ништо ме нема излажано, па не верувам дека ме има изварано. Едноставно нема таков авантуристички дух она.Ах...не е темава за да те разубедувам.....ама никогаш не се мавај у гради дека не те изневерила....пошто не пости начин да докажеш спротивно.
Досега за овие 10 години скоро за ништо ме нема излажано, па не верувам дека ме има изварано. Едноставно нема таков авантуристички дух она.
Би ја зел за жена ама ќе немаме каде да живееме, а згора на се и двајцата сме сеуште невработениЕпа чим си толку сигурен,што уште чекаш....10 години одите а не си ја оженил....сакаш и нејзе да и здосади,па да си побара друг?
Би ја зел за жена ама ќе немаме каде да живееме, а згора на се и двајцата сме сеуште невработени![]()
Сега се тешки времиња за да најдете постојано живеалиште само чарето е да бидеш домазет или снаа на твоите родители.Би ја зел за жена ама ќе немаме каде да живееме, а згора на се и двајцата сме сеуште невработени![]()