Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
Зар е можно лингуриве да го искористија Велко да го лапнат брат му и после да го шутнат Велко? Знаев дека се дебили ама до толку?
Нека дојде како што им го земавме Столе, па да направиме уште една ѕверка

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зар е можно лингуриве да го искористија Велко да го лапнат брат му и после да го шутнат Велко? Знаев дека се дебили ама до толку?

Нека дојде како што им го земавме Столе, па да направиме уште една ѕверка![]()
Велко кога играше и напад играше лев бек. Незнам кај би го бутнале покрај толку играчи што играат одбрана а се од бекови префрлени во одбрана. Куковски Драгаш Абутовиќ повеќе од добро ја извршуваат таа работа во одбрана а и доволни се. Ти најверојатно го мислиш за пикер, ама Велко сега на 26 години да го правиме пикер не ми изгледа изводливо. Он може е добар во одбрана ама Лазовиќ и Никола знаеа да изиграат и напад.
Не се сметаат мечевите со последнопласираниот тим изгледа, нема друго објаснување.
Во тој случај Русија има 0 гол разлика, Германија -3.

Е сеа ако се прераспоредуваат според поените, ние сме најслабо пласирана од второпласираните со само 6 бода и би требало да бидеме у последен барабан.![]()

Или е ова или тоа шо пиша bbbbbb, но веројатно е ова твоево. Пошто и во артиклот погоре пишуваше дека Русија со пораз од 9 гола испаѓала, а изгубија со 5. Со тој пораз од 5 имаат сега 0 гол разлика, со пораз од 9 би имале -1 и би отпаднале.
Али небитно, џабе се тупиме ние сеа, и така повеќе Русите ни одговараат!
Туку, ко шо пишав второпласираните селекции во групите + Русија ќе бидат во 3 и 4 барабан. Е сеа ако се прераспоредуваат според поените, ние сме најслабо пласирана од второпласираните со само 6 бода и би требало да бидеме у последен барабан.![]()
ElNinho напиша:Туку, ко шо пишав второпласираните селекции во групите + Русија ќе бидат во 3 и 4 барабан. Е сеа ако се прераспоредуваат според поените, ние сме најслабо пласирана од второпласираните со само 6 бода и би требало да бидеме у последен барабан.![]()
)...Значи неофицијално...1 - DEN SRB CRO ESP , 2 - CZE FRA SWE ISL, 3 - MKD BLR MNE HUN, 4 - POL NOR AUS RUS
По некои пресметки (не мои, само пренесувам)...Значи неофицијално...
moja greshka . ne e po povekje golovi tuku po skorot vo krug so podobro plasiranite.
Nego shto e ova so otkazi:Пред мечот настана раздор во репрезентацијата со отказите за 5-6 репрезентативци од Металург.
Koi se tolku 5-6, ako potpishaa dogovor pred nekoe vreme i Mirkulovski i mOjsoski?
--- надополнето: 16 јуни 2013 во 23:44 ---
te znam koi se ali ne mi e verno...