Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ако е вистина, стварно се тешки мисири.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Ален ми е коњак и ќе ве молам он нема конкуренција не го ставајте во група со Аспас..бар не уште:):)

На Аспас му давам 5 натпревар + пријателските.. нормално ако влезе у игра за да го проценам вака на прв поглед..
Ја заебе ли ,Ален ќе му стане најдобро другарче и ќе можам да си оформам БИГ 3 ..Роџерс,Ален,Аспас..:) аххх едвај чекам:pos:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
АЈРЕ ИДИОТУУУУУУУУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tapp::tapp::tapp:

Член од
15 август 2012
Мислења
310
Поени од реакции
500
^ Во шпанската ФА кога дознале дека Ајре преговарал со неовластени лица од ФИФА за услугите на Иаго, му изрекле опомена и да прекине со преговорите(немој не ги сечи) и да продолжи со овластените лица. Ама Ајре бидејки е хардкор моторџија продолжил со преговорите(шо ги е*ам ке ги сечам). И потоа следувало блокирање на целата папирологија за трансферот и неиздавање на одредена дозвола,амин од ФА-то за настап во странство(бидејки нели Ајрето ја земал бичкијата).

И сега, не ми е јасно зажто не прекинал со преговорите кога институција му укажала дека ке настанат проблеми. Што знам, мене ми изгледа како овие неовластените да му го давалае поевтино ама без никаква декларација а овој за возврат им поклонил по пар кожни панталони и кожњаци. :гик:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Мислиш дека ќе премине?
Не знам, али искрено се надевам. Али нејќам да си иде Реина, верувал или не. Сакам да имаме два голмани што ќе се натпреваруваат за место у прв тим, отсекад сум викал дека тоа е многу битно ако сакаш клубот да ти биде успешен. А Мињоле би бил одличен за да предизвика таква компетиција, присебен, знае дека од старт не би бил прв избор за голман ако остане Реина, а сигурно ќе биде желен за докажување. Али ќе видиме дали тоа е планот, у секој случај сум задоволен ако дојде :)

Kajgana Shop

На врв Bottom