I
IBIZA SOUND
Гостин
ti izgleda korata od burekot si ja tegnelЕптен долго беше, што престанав да тегнам после 5-6 секунди.
ti izgleda korata od burekot si ja tegnelЕптен долго беше, што престанав да тегнам после 5-6 секунди.
Пишува убаво дека тука ќе се постираат најгрозни случки, па затоа не знам што очекуваштреба на насловот да стои, со големина 7ка.....Ако јадете на ја отворајте темава...ќе зажалите...
Едно девојче што го познавам, си ги јаде сопствените мрсули. Онака сочно, си брца прст у нос, копа малце, го врти лево-десно, вади мрсулот (кој зависно од здравствената состојба, е или течен, кога е настината, или крцкав-екстра криспи кога е здрава), си го става прстот сосе “содржината„ во уста и задоволно голтнува. Што е најтрагично, не се ни труди да не поштеди нас, невините друшки нејзини, па да земе да се скрие некаде, тајно да се “нахрани„... :zid:Нема усул, тоа го прави пред сите, само кога смета дека никој нема да види. Секој ден морам да ја гледам.
Знам дека е до циркулацијата, ама чувството е срањеТочни го еднаш,че ти се врати циркулацијата..
не мислев дека до толку сликовито ќе објаснуваатПишува убаво дека тука ќе се постираат најгрозни случки, па затоа не знам што очекуваш
И мене ми се има истото случено на истото место .Na mene najgrozna slucka mi bese i toa nema da go zaboravam nikogas.Izlagam navecer vo 00 00 casot do prodavnica i imase puknato kanalizacija vo gradot i posto buldozerot ja kopal dupkata cel den i taka ja ostavile i toa polno vnatre so sva i svasta da ne kazuvam sea i si odam po patot i koga dojde da vlezam vo taa dupkata od kanalizacija zivotot mi se zgadi.Edvaj izlegov od nejze.Toa nikad nema da go zaboravam.Druga slucka so moite odime na Dojran na odmor i odime na plivanje jas imav 10 god i znaev togas da plivam i odam kaj dlabokoto ezero sto e i tamu imase mnogu algi i mi se zamotaa algite okolu nozete i me zavlekoa nadolu.Arno sto me vide eden covek inaku gotovo bye bye ke me nemase i od togas imam strav od plivanje.Ne sum plival vise 23 god.Koga odam na ezero odam samo na plitkoto ili ne vlagam ic posto m e i od bazen mi e strav samo sedam i noze vo vodata na drug nacin da vlezam nema sansi.
Погадно од тоа чувство немаМи се има случено пред околу 2 години. Си дојдов од патување, земав густ сок и седнав пред пц. После некое време си легнав, ама заборавив да го затворам сокот. Потоа се разбудив од жед и целиот сонлив станав да се напијам од сокот, наместо сок во устата ми се наполнија мравки. Кога се освестив, ми се згади животот. После одма отидов во ВЦ и во кадата плукав, некои испаднаа, некои не, и после си ги измив забите и јазикот со паста за заби.
И додека го пишував ова ми се гадеше.
--- надополнето: 16 јуни 2013 во 13:10 ---
И мене ми се има истото случено на истото место .
И да знаеш дека нема..Погадно од тоа чувство нема
Знам ми се има десено, или ти падне мушичка во сокот која веќе 10 минути се врти околу тебеИ да знаеш дека нема..
Мене ако ми падне мушичка во сок цел го фрлам после, гадно ми е да го пијамЗнам ми се има десено, или ти падне мушичка во сокот која веќе 10 минути се врти околу тебе
Јас па одма го пијам, бубачките се полни со калциум...... хахахахааа се зезам бе одма го џиткам во кантаМене ако ми падне мушичка во сок цел го фрлам после, гадно ми е да го пијам
Јас па одма го пијам, бубачките се полни со калциум...... хахахахааа се зезам бе одма го џиткам во канта
П.С. А она чувство кога ќе ти падне влакно од глава во јадење....?
Јас сабајле за доручек шопска си правев, седнувам да јадам кога гледам ми паднало влакно од глава со должина 5мм во садот со шопска, земам лажица, го отстранив тој дел, па јадев на раатМое влакно до сега не сум нашол во јадење, ама на мајка ми ДА!!