Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Куманово е бија спортски град Бокс е бија на прво место познат боксер Аце Русевски Одбојка се играла у највише Југ Турист е бија ми се чини прв или втори у Македонију Кошарка да не збору позната кореографија свиите што гу зборив у нашу салу у 1998 и остали спортови.Све тој су играле наши људи.Викаш ке играв кт ке дојде време до кт дојде време оно ке пропадне земја што се вика.Збор ми е ако не си до Цица ништо нема од клуб џабе ако имаш најбољи играчи кт Куманово те кочи.А па ако имаш клуб тој се прави лоповлк најтежак.Па ако бе што ако испадав ке се челичив ке се уигруев не може одма што се вика Бабо ај роди дете кт не може или у очи на празник прасе не се гоји
Не знам од 98му до 2001,колко су тој биле „наши људи“,Куртовиќ,Србиновски,Ацо Тодоров,Перо Блажевски и ред други,само профа Димо,Михајловски и још 1-2 су биле кумановци...еве ти процени сам колко су кумановци.Иста ситуација е и сг Кико,Мишо и капитен.

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=18037

ШИТ ШИТ ШИТ! И он и Костоски. Опстанак наредну примарна цел :) А и не су да ги кривиш играчи, нестабилан клуб, не се знае што ќе не снајде до крај на лето, можда и треќ главан играч (капитен) ќе си иде...

Q

qazwsxedc

Гостин
Изглеа ке ви ги земеме Костоски и Луковиќ:D,али ако играме Еврокуп незнам дали тие се добри за во Еврокуп:confused:

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Добар играч е Урош има добри предиспозиции. Малце да се стегне со фаулите и да мисли повеќе на кошарка, може да стане класа играч.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Младеновиќ - Ице - Капитен - Рејмонд - Мико!

Ќе ломимо :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
ZA OVA SE BOREV, ZA OVA RABOTEV...ZA NASE KUMANOVO...
PRV PAT KK KUMANOVO IGRA FINALE NA KUP...
SO GOSPOD NAPRED POSLE 7 APRIL KE IGRAME I JADRANSKA LIGA
ZA KUMANOVO KOE GO SAKAM !!
--- надополнето: 23 јуни 2013 во 13:17 ---
Море на лекови да ги трошиш паре да ти ебу маме коштаплерско...

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Море, кој и да го изјавил ова, мора некои погрешни печурки да пушел ! :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom