Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
иии :toe::jaj::pipi::kesa::nesvest::uvo: :salut:

@ Exit: Фала руско момче
ЈАс се израдував кога видов дека го нема. Ќе ни биде потребен одморен Камбиасо за дербито. Ќе треба некој да ги сипи акциите на Милан по средината на теренот и да ги сопре пробивите на Кака.
Камби е изоставен само поради тоа, бидејќи му е потребен на Мурињо во недела...

ЈАс се израдував кога видов дека го нема. Ќе ни биде потребен одморен Камбиасо за дербито. Ќе треба некој да ги сипи акциите на Милан по средината на теренот и да ги сопре пробивите на Кака.
Камби е изоставен само поради тоа, бидејќи му е потребен на Мурињо во недела...

Да ок, одморениот Камбијасо ќе се разгори во недела :), можно е и поради тоа да е изоставен, ако не Морати му титка на Марадона сместа ...

Да ок, одморениот Камбијасо ќе се разгори во недела :), можно е и поради тоа да е изоставен, ако не Морати му титка на Марадона сместа ...
Токму поради добрите односи на релација Мурињо, Морати - Марадона е направен овој потег :)

А дали има енкој информации за Дејан дали играше вечерва? Вчера одигра едно полувреме па беше замент...
Исто и Мунтари дали ќе настапи за Гана...

Денес читав шпекулации на goal.com поврзани со Јуве и Диего, искрено не ги исперцепирав зашто ми текнува на ситуацијата со Матиони за кого излегоа информации дека ги прави медицинските прегледи во Торино за нареден ден да биде претставен како играч на Милан :D . Mуабетот ми е, Вердер играат со Милан во УЕФА Купот, Диего сигурно доаѓа во Милано, убеден сум дека тогаш официјални лица од Интер ке стапат во контакт со него, т.е. со неговиот татко. :vozbud:

а што сакаме повеќе Диего или Агуеро?
Плеј сакале нејкеле ке добиеме, не е изводливо пак на Станкович или Хименез да се потпрат и наредна сезона, среќа поготово за првиот што се дрзнаа стриктно за Лампи минатово лето без бек ап план .
Во моментов сум повеќе за Диего само поради Адри, очекувам да распали во вториот дел од сезоната, а наредна уз еден креативец позади него и Ибра . . . и Амилтвил Хорор 2 за противниците да бидат .

ниеден .... хамшик :vozbud::vozbud::vozbud:и некоја животиња од напаѓач што мисли само на гол . ето на пример ..
Или Аквареска :vozbud:
Наше си е и заслужува да заигра за Интер по она што го покажа.
Како што кажа Syn нас ни треба плеј и тоа би било се...

ниеден .... хамшик :vozbud::vozbud::vozbud:и некоја животиња од напаѓач што мисли само на гол . ето на пример ..

Така е чекичу. Или Хамшик, или по аргентинска линија Лавеци :vozbud:, душава ми ја исполнува овој играч. А ако фрламе пари за напаѓач, Агуеро бе ...

Јас сум многу скромен, Есиен, Диего и Агуеро. повеќе не ни треба. Или друга алтернатива поевтина, Хамшик, Пандев и Аквафреска

Така е чекичу. Или Хамшик, или по аргентинска линија Лавеци :vozbud:, душава ми ја исполнува овој играч. А ако фрламе пари за напаѓач, Агуеро бе ...

Исто мислење, наместо Агуеро за истите (дури и многу помалку)пари, сметам дека би дошле Лавеци и Хамсик, кои се докажани во Серија А, што е многу важно...
И претходно го имам кажано ова :)

------------Хулио инглезијас-----------------
Мајкон----Самуел----Матераци------Сантон--
----------------------------------------------
Занети---------Камбиасо----------Мунтари---
----------------------------------------------
----------------Станковиќ--------------------
--------АДриано-----------ИбраАаАаА--------

Добитната комбинација за недела!:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop