Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Треба да бидеме срекни шо го добиваме Тевез за Ел Шарави.И мислам на новиот милан шо се зборе мислам дека ств откако улезе Барбара у финансиите и Галијани се загреа за тоа да се праве млад тим и ств сите старци ги исчистиа полека и се донасат млади и квалитетни играчи

Треба да бидеме срекни шо го добиваме Тевез за Ел Шарави.И мислам на новиот милан шо се зборе мислам дека ств откако улезе Барбара у финансиите и Галијани се загреа за тоа да се праве млад тим и ств сите старци ги исчистиа полека и се донасат млади и квалитетни играчи

Abe sega so dve race bi go vratil kostakurta na 50 godini umesto mexes i zapata, a maldini da ne zboram, tatko mu cesare na 80 godini bolje i pokonstantno bi odigral od nasava odbranbena dvojka(da ne zboram za rezervite) ..seedorf i ronaldinho monentalno se izmisleni za nasive igraci od sreden red cigani manekeni sekakvi kakvi sto gi iimame. Edinstveno respekt za montolivo i de jong(koj doprva kje go gledame) i boateng(zaradi prethodnite dve sezoni u milan) od sredniot red.
Ova leto ke znaeme dali milan kje bide klub koj kje bide dominanten u site konkurencii ili ne, vase e da verucate ili neveruvate u nekoja science fiction storija od nasite gazdi, a druga e realnosta.

Drugar maldini I brakata si ja zavrsia Rabotata sea se na red nova generacija messes I bonera najveke uste Edna Sezona Im davam I oni ke si gi pakuvar kuferite a Zapata e 25 god I mislam deja e podobar od bilo koj u italia stoper ne se ic sekirajte. Narednata Sezona sme sampioni u italia iZvinete za position pisuvanje od tel pisuvam

Знам што сакаш да кажеш ако е вистина дека понудиле 15 мил тогаш го планираат за прв тим заедно со Сапонара.
Штом Нианг доби шанса на 18 год за овој не е проблем само нека дојде.
Ел Шарави кога беше во Џенова на 16 год играше против Киево. Исто и Балотели во Интер на 17-18 год.
На 17 год има повеќе знаење од некој 30 годишен што има изиграно 200 натпревари во голем клуб. (y)

Точно ама сите гледаме карактерно како се разви Бало и ако го сакам мн. Тимот сака искуство не само нареди млади и чекај трофеј 5-6 години ( Арсенал) и дали и тогаш то ќе се деси.

Btw дали е вистина дека СЕС можи да го продајте? ( огромен чекор назад)

Поштено ти да си на нивно место нема ли да прифатеш понуда од 40 милиони евра од играч кој само една сезона одигра на високо ниво.Мое мислење ке ти кажам ја го поштувам Ел Шарави млад 20 годишен али како шо гледам и он има доста повреди и тоа со коленото шо е нешто најлошо да имаш повреда на колено,имам играно фудбал и знам како одат тие работи со повреди,една операција на колено одмараш минимум 5 до 6 месеци така да после тие 40 милиона можат да се сонуват.Знам дека газдата ни е копиле тешко и дека ке сака тој све да даде за курви.Али со тие 40 милиона ако се вложат у клубо Серија А е наша и лига на шампиони можеме да стигнеме далеку.
па колку добри сезони очекуваш да има изиграно кога всушност ова му беше прва цела сезона што ја игра? башка има само 20 години..натака може само подобар да биде и само да созрева..и кои црни повреди па уште и 5 до 6 месеци..ако глеаш така па и тевез може да се повреди коа ќе го земеме и па ништо ќе нема...не се летајте ако си отиде тие пари нема да бидат реинвестирани и нема да биде донесена адекватна замена...да не беше Шарави ние ќе бевме под 10 место сезонава а вие уште сакате да го продавате и се праите на тошо демек не знаете дека со парите ништо нема се земе...

Vredi li da go citirate i da trosite vreme da objasnuvate? :D

Колку и да сакас да го одбегнеш, некад така ќе те боцне со глупостите, да самите раце ти одат да пишат нешто. До пред некое време паѓаше у несвест за Ел Ша, Запата, Мексес, сеа истите ќе ги мења за некој си Реџини, Соломон, и најдоброто од се, неможам да го најдам неговиот пост, во кој вика, што ЕШ, за 40 милиони плус Тевез, никако, тоа ќе биде најголемата грешка, за сеа да го дава со раширени раце.
Изгледа едно пишува додека сонува, а друго кога е буден, па затое е толку контрадикторен.:tapp::tapp:

Кој е тој ?

Линк нешо

http://www.101greatgoals.com/blog/a...year-old-whizzkid-alen-halilovic-sportitalia/ еве за кој станува збор.

А иначе линк за ова дека Ален е на пат за Милано немам, го прочитав случајно на една страница на фб. Ако точно разбрав тој изјавил дека сака да игра во Милан и дека наскоро тргнува на пат за милано. Неможам никако да ја најдам страницата каде што тоа го прочитав. :mad:

http://www.101greatgoals.com/blog/a...year-old-whizzkid-alen-halilovic-sportitalia/ еве за кој станува збор.

А иначе линк за ова дека Ален е на пат за Милано немам, го прочитав случајно на една страница на фб. Ако точно разбрав тој изјавил дека сака да игра во Милан и дека наскоро тргнува на пат за милано. Неможам никако да ја најдам страницата каде што тоа го прочитав. :mad:

Значи благе везе нема ова. :icon_lol: Копиљот руча сега веројатно.
Како може да верувате на ФБ страници што ги води Панче и таквите петарди ко него. Просто и едноставно е,ако нема на миланњус тогаш тешко да е вистина.
Вака уште еден спам пост,yet again.......бар голи жени почнете да постирате ќе вреди спамот колку толку.

За тие шо не ме разбират.Јас го поштувам секој играч у клубо и Ел Шарави е добар играч,немам ништо против него.Али моето мислење е можда грешам и тоа треба да се каже убаво а не некој кој врска немат од фудбал само цитираат демек они се богови и све разбираат шо се случува.Е сега со подражба на Ел Шарави и со доагање на Тевез сме у голема добивка,добиваме играч со големо искуство 29 години и може 3 до 4 сјајни сезони да издрже повеке и не е потребно.Од друга страна ако го задржеме Ел Шарави у новата формација 4-3-1-2 нели незнаеме како ке се снајде епа подобро да се оде на сигурно ем 40 милиона за 20 годишен играч да земеш не е малку,плус и да остане повеке од 3 до 4 сезони нема да е у клубо ке го продадат.Така да подобро Тевез за доброто на клубо искусен и поради ниското тежиште нема толку редовни повреди шо се случува и кај месси и кај лавеци а ел шарави имаше и проблеми со коленото.Тоа е моето мислење кој мисле дека не сам у право нека каже ама нека каже и зашо.

Чекај сеа, Столе, ајде објасни ми. Нели викаше проектот подмладување е одличен и треба да се продолжи, чак што више, си одличен скаут, ни најде еден куп млади таленти, алал да ти. И сеа ко гром од ведро небо, ти си за искусни фудбалери, кои ќе можат многу да допринесат во наредните 3-4 години.
Ајде сеа одлучи се, пошто, одиш од крајност у крајсност со постовите. Си за проектот или за искусни играчи. За да не се губиме више.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom