Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Халилович дебитираше против Португалија за А селекцијата на хрватска,метар и жилетке биде ист како модрич у височина само мн по квалитетен од него оти детето е ств звер.Да го донесеме у примавера да си газе
--- надополнето: 12 јуни 2013 во 11:59 ---
Милан загризал за Хонда доага како слободен играч во ЈануариДобро загризување
![]()
17 polni sega na 18-ti a i da dojde mislam deka 1-2 god ke pomine vo primavera ili na klupa ili eventualno kupuvanje i vrakanje vo d.Zagreb na pozajmica.
Kako JorginhoТо враќањето на позајмица е најдобар потег од сите што ги напомена. ПРимверата нема да му донеси никаков напредoк бидејќи затуцаните во ФИГЦ одбиваат Б клубови. Држењето на клупа истото него му треба да игра колку што можи поќе сега за да се гради како играч и како карактер бидејќи сеуште е тинејџер ако ме сваќаш шо сакам да кажам.![]()
овој тим може..али за 3-4 сезони и башка кај го правиш тимот без Балотели...Gabriel
De Sciglio Vergara Salamon (?)
Jorginho
Cristante (?)
Saponara
Petagna El Sharawy
замена за Амброзини(Кристанте),Кркич(Сапонара)
Пацини(Петања) и за Јепес (Вергара).Овоа ми се свига само треба сеа Ночерино,Фламини,Антонини и Дидак да ги шитнат и да се донесат уште неколку млади потенцијални играчи
овој тим може..али за 3-4 сезони и башка кај го правиш тимот без Балотели...![]()
Знам што сакаш да кажеш ако е вистина дека понудиле 15 мил тогаш го планираат за прв тим заедно со Сапонара.То враќањето на позајмица е најдобар потег од сите што ги напомена. ПРимверата нема да му донеси никаков напредoк бидејќи затуцаните во ФИГЦ одбиваат Б клубови. Држењето на клупа истото него му треба да игра колку што можи поќе сега за да се гради како играч и како карактер бидејќи сеуште е тинејџер ако ме сваќаш шо сакам да кажам.![]()
Овој другар играше и за хрватска против португалија и за динамо загреб у лига на шампиони против порто и псжЗнам што сакаш да кажеш ако е вистина дека понудиле 15 мил тогаш го планираат за прв тим заедно со Сапонара.
Штом Нианг доби шанса на 18 год за овој не е проблем само нека дојде.
Ел Шарави кога беше во Џенова на 16 год играше против Киево. Исто и Балотели во Интер на 17-18 год.
На 17 год има повеќе знаење од некој 30 годишен што има изиграно 200 натпревари во голем клуб.