Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
wot - Единствено нешто што ме изненади на твојот torrent скриншот е што имаше филмови како Jack the Giant Slayer, и побогу, The Last Exorcism 2! What the fuck dude? :confused:

wot - Единствено нешто што ме изненади на твојот torrent скриншот е што имаше филмови како Jack the Giant Slayer, и побогу, The Last Exorcism 2! What the fuck dude? :confused:

Кој не ја знае приказната со магичните гравчиња? :X3: А хорор фан сум прилично, така да следам скоро се што искача. Незнам зошто ме мешате со хипстер, да 6 часа гледав европска кинематографија, Тар филмот има 35 сцени, а трае 2ипол часа. Еден кадар трае по 10тина минути, и тоа real time, ако од едната страна до другата се стига за 5минути, толку траеше и сцената, или Бергман како еден поомилен режисер, не значи дека не ме фати дремка - 3 часа плус трае.. ама тоа не ме прави хипстер, оти уште сме во дискусија со Ио дека Real Steel е добар филм. :D А Трансформерс на врвот на блокбастерите.

Немам проблем со лесни филмови, посебно во тешки недели.

adaption dvdrip :eek:

да не му симнуваш филм на друг?!

Adaptation.*
Не го најдов, а сакав да го гледам па за на лаптоп.. топ.. топ лаптоп лаптоптоп топ

Ако може некој предлог за филм за вечер од стилот на british-crime comedy нешто како Snatch, RocknRolla, Lock Stock..

Гледани се двата ffs In bruges epic филм дај нешто друго :D

Пробај Dead Man Down. Баш некој претходно бараше некој што го гледал да каже мислење така да ем ти ќе се занимаваш ем тој што бараше ќе добие мислење :D

Пробај Dead Man Down. Баш некој претходно бараше некој што го гледал да каже мислење така да ем ти ќе се занимаваш ем тој што бараше ќе добие мислење :D

Не е можно па вчера го гледав и ептен ми се допадна зарем е можно да нема филм за мене дајте нешто midevil или пак некој како Troy, Kindgom of Heaven, The Eagle, King Arthur такво нешто

Не е можно па вчера го гледав и ептен ми се допадна зарем е можно да нема филм за мене дајте нешто midevil или пак некој како Troy, Kindgom of Heaven, The Eagle, King Arthur такво нешто

Сакам на филмов да му дадам значење. http://www.imdb.com/title/tt1181791/?ref_=fn_al_tt_1
Black Death, доста потценет филм. Изгледај го ако имаш време. Предлог и до другите форумџии да го гледаат, баш би сакал да прочитам мислење.

Сакам на филмов да му дадам значење. http://www.imdb.com/title/tt1181791/?ref_=fn_al_tt_1
Black Death, доста потценет филм. Изгледај го ако имаш време. Предлог и до другите форумџии да го гледаат, баш би сакал да прочитам мислење.

Гледан и мене ми остави позитивен впечаток интересен филм е стварно и има квалитетни глумци

џимеј - фала за предлогот Black Death, ете и јас си го ставив на листа за гледање :D . Баш ме интересира дали и јас ќе делам исто мислење дека е потценет филм.

Гледани се двата ffs In bruges epic филм дај нешто друго :D
Hot Fuzz
--- надополнето: 13 јуни 2013 во 03:04 ---
wot
Io Sono Interista

Сега ми текна на серијава, мислам дека имам гледано трејлер од неа на ТВ. Ми изгледаше интересно, така да еве причина повеќе да ја ѕирнам и јас да видам за што се работи. Фала за уште еден предлог :).

После Battlestar Galactica, Farscape, Star Trek и Stargate комплетирани, чекав добра sci-fi серија да излезе. Hope this is the one.
Што му благодариш на тој хејтерот, пола форум го премисли да не ја гледаат серијата. Рејтингот и го уништи, разбираш...

Иначе во кратки црти: Канадска серија со тема која во Америка би ја прекинале после 2 месеци. Ефекти солидни за буџетот. Главна актерка :love: и саундтрак сличен на Grey's Anatomy. Не очекувај топ серија, но одлична е за пополнување на Sci-Fi празнината.

Дури и хејтерот ќе ја гледа.

Во првите мислења во хорор филмови на форумов го пишав, така се погоди кога се зачленив по некое време да го изгледам. Ептен случајно налетав преку актерот од Game of thrones. Филмот е одличен. Има интересна приказна, морничави елементи, добра глума и актерска екипа. Навистина малечка оценка спрема она што заслужува.

Инаку само шо го догледав Life of Pi.
Сега продолжувам со Misfits серијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom