Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама сте наивни некој Русин се разбудил од спиење и му текнало да биде спонзор на ЖРК Вардар за да освои едно ''многу'' битно натпреварувањe како Лига на шампиони во жени. И само гледаш игра ЖРК и гледаш Трифун и сл олигарси ги гледаат во живо утакмиците. И сега му текнало и Рк Вардар да го земе зошто имал Вардар добри навивачи, приказни за деца. Ај да го земеше Фк Вардар ќе го разберев со едно учество во Лига на Шампиони ќе лапнеше над 30 милиони евра и ќе беше во добивка. Ама спорт како Ракомет нигде не е профитабилен. Мене повеќе ми изгледа дека некој македонски олигарх сака да купи клуб ама да не дознае јавноста па ај пушти некој Русин да глуми спонзор. Да не се разбереме погрешно многу ми е мило што Рк Вардар ќе има добар спонзор се надевам и организациски ќе ги среди. Ама зошто мора да се кријат позади други луѓе. Човек што влегува прво во ЖРК Вардар релативно небитен спорт женски ракомет на кој се палат неколку скандинавски држави ( И се разбира Македонија највеќе за успесите на Кометал , хммм кој ли беше спонзор на Кометал тогаш) и истура милиони евра онака од мерак, и сега ова со Рк Вардар . Инаку и Трифун едно време беше заинтересиран да го преземе Фк Вардар кога се откажа од Работнички. Многу коинциденции нешто. А дека заради добри навивачи ''русинот'' ќе фрли милиони евра што никат нема да ги поврати тие приказни на друг кажувајте му ги. Се ми мириса дека македонските олигарси преку спортски клубови ќе се пресметуваат кој е подобар![]()
Ама сте наивни некој Русин се разбудил од спиење и му текнало да биде спонзор на ЖРК Вардар за да освои едно ''многу'' битно натпреварувањe како Лига на шампиони во жени. И само гледаш игра ЖРК и гледаш Трифун и сл олигарси ги гледаат во живо утакмиците. И сега му текнало и Рк Вардар да го земе зошто имал Вардар добри навивачи, приказни за деца. Ај да го земеше Фк Вардар ќе го разберев со едно учество во Лига на Шампиони ќе лапнеше над 30 милиони евра и ќе беше во добивка. Ама спорт како Ракомет нигде не е профитабилен. Мене повеќе ми изгледа дека некој македонски олигарх сака да купи клуб ама да не дознае јавноста па ај пушти некој Русин да глуми спонзор. Да не се разбереме погрешно многу ми е мило што Рк Вардар ќе има добар спонзор се надевам и организациски ќе ги среди. Ама зошто мора да се кријат позади други луѓе. Човек што влегува прво во ЖРК Вардар релативно небитен спорт женски ракомет на кој се палат неколку скандинавски држави ( И се разбира Македонија највеќе за успесите на Кометал , хммм кој ли беше спонзор на Кометал тогаш) и истура милиони евра онака од мерак, и сега ова со Рк Вардар . Инаку и Трифун едно време беше заинтересиран да го преземе Фк Вардар кога се откажа од Работнички. Многу коинциденции нешто. А дека заради добри навивачи ''русинот'' ќе фрли милиони евра што никат нема да ги поврати тие приказни на друг кажувајте му ги. Се ми мириса дека македонските олигарси преку спортски клубови ќе се пресметуваат кој е подобар![]()
Ај бе со кого правите муабет... такви се тие партиските курвиОвој е за Вардар Металург и МЗТ а се фали дека идел на запад порано.
2.Сега Вардар прави јак ракометен тим и ти вика еее јас на времето пред Кале кампував кога имаше утакмица.
Минчо кој важи за најбогат човек во Македонија да се преврти на глава не може да излвече повеќе од 3 милиони евра да даде за спорт.
Друже анализава све супер али забораваш една работа.
Михајло.... човек кој неброен куп пари остави во Вардар, и во добри и во лоши денови. Одсекогаш бил и никогаш не го оставил. Затоа и преговорите за РК Вардар толку се одложија... не си го дава детото он на некој кој што е сигурен дека нема да се грижи за него. Чим толку доверба му има оставено до сите категории и спортски директор , сигурно има некоја добра намерабарем по мене
Не знам дали си го гледал последно време..Toa e toa .. desen kvaliteten bek, Eden ili dva pikeri I po moznost uste nekoj za vo rotacija, I mislam Okolu toa kje se vrti letovo
Tomasino Sho mu fali na krivokapic be, mrezi iskina I na nasha reprezentacija vo Shvedska I na metalurgima toj vo rakata ako e stanat svinja matorica
![]()
Епа што пишуваш овде кога ти е свеедно. Фала ти што не просветли за русинот, да не беше ти у заблуда ќе живеевме стварно дека ради Комити влегол у Рк Вардар.![]()
Морав некој од вас почнаа да тресат глупости да пишуваат како заради навивачите влегол во Рк Вардар![]()
Па нели не влегол он... некој со вуду кукла го контролираше нели?![]()