Фан клуб - РК Вардар

Кај нас „инвестира“ преку тендери. :D

Не, очигледно е дека баткава мати некои забегани бизниси во мајка Русија и тука си нашол погодно место за перење на парите. Веројатно ако ги вложува таму или во некоја трета држава ќе му најдат нешто, па видел овде вукојебина. А вака преку спорт, ќе ги „потроши“ парите, пред да му најдат нешто а ќе има можност и за заработка, бидејќи некои средства ќе му се вратат сигурно од ракометов. :)

Така тој речиси ништо од она што го има легално не губи, бар така јас мислам. Како и да е, дај Боже да видиме ние аир како држава од баткава, макар и мафијашиште бил. :D

И Михо си "добиваше" тендери и си правеше од тоа пари.Е сега разликата е што Самсоненко има далеку повеќе пари од Михо а и Бетсити обложувалницата му е тука нормално ќе си искористи сега маскимално што му следува.

http://www.mkd.mk/sport/rakomet/var...la-crveno-crnite-kje-igraat-vo-jane-sandanski

Ви реков уште од дамна дека се ќе се префрла во Аеродром. :)

Ќе пука за некоја година во салава:Сергејјј згази ги тииии!!!!

Ви реков да не се секирате, да почекаме официјално соопштение:)
За засилувања, проблемот нема да биде во парите, туку во тоа што не секој би дошол тука да игра... Али ајде, ќе почекаме, ќе видиме во кој правец планираат да продолжат...
Инаку типов е газда на BetCity кладилниците:)

inaku sega chitam za WC vo LS 2013/2014

Denmark Skjern Handball
France Montpellier
Germany Füchse Berlin
Hungary Pick Szeged
Macedonia HC Metalurg
Poland SPR Wisla Plock S.A
Switzerland Kadetten Schaffhausen
Sweden IFK Kristianstad

od ovie samo ushte 3 kje mozhe da se izberat zoshto Hamburg e plasiran direktno na turnirot kako shampion. A vo LS normalno kje igra samo pobednikot na turnirot. So drugi zborovi, tehsko deka Makedonija mozhe da ima dve ekipi sl godina. prvo tehsko da im dadat dozvola da igraat, a za pobeda na turnirot...nauchna fantastika...

Абе како прави русинов глеа у билтен Рк Вардар -имам, ЖРК Вардар-имам, Фк Вардар-немам

images

Јас не се радувам пред време ќе чекам да видам како ќе се одвива проектот и како ќе пазариме летово.

Ви реков да не се секирате, да почекаме официјално соопштение:)
За засилувања, проблемот нема да биде во парите, туку во тоа што не секој би дошол тука да игра... Али ајде, ќе почекаме, ќе видиме во кој правец планираат да продолжат...
Инаку типов е газда на BetCity кладилниците:)

I uste 200 drugi u Rusija i raboti so gradeznistvo :D

Konecno! Zasluzivme eden vakov kapital u nasiot klub.. Sea mozeme da ocekuvame da odime skalilo pogore,a za pocetok toa neka bide 1/8 finale vo liga na sampioni:)!

Прво скокни па речи оп.:cautious: Така да и ја со мала доза на скептицизам ќе го проследам ова бар за сега. Али гледајќи какви играчи донесе во ЖРК Вардар....
Многу ме интересира летниов преоден рок како ќе помине.

ubava rabota, sea da vidime letovo kako kje se pazari. Ako udri da se pazari ko so zenive kje bide interesantno.

Pozitivno Mislam za ova Ali kje vidime doprva. Se kazaa I ambicii koi se pa kje go vidime I budzetot. Mislam moze da ne bide :D

Nego me interesira kako kje se razviva odnos femili I komiti sea, bidejki oni kje ni bidat kiradzii u salata I cesto dvizenje kje ima na dve grupi na mal prostor, Ali za u druga tema toa :D

Да не летаме многу , полека , полека ... се ке си дојде на свое место ... се знае кој е кој во Македонија :cool:

Искрено, не верувам дека ќе се пазари до толку масовно, ко што пазареа во женскиот ракометен клуб. Реално и нема потреба, освен ако не станува збор за вонсериски играчи кои се стандардни репрезентативци и кои се за неколку класи подобри од оние кои ги имаме моментално на таа позиција. Инаку, речиси сите играчи се под договор.

Еве и Михајло што изјавил денес:
„Сите играчи што сакавме да ги задржиме останаа. Си одат само Рајковиќ, Лазовиќ и Никола Маркоски, кој, на наше изненадување, уште лани потпишал за Металург. Мораме да обезбедиме одличен десен бек покрај Петриќ, кој останува, како и квалитетен пивотмен“, ја објаснува Михајловски кадровската политика за следната сезона.

Samo glupavo e sto ne idete da navivate za ZRK..... barate uslovi, neli se borite za imeto???

Искрено, не верувам дека ќе се пазари до толку масовно, ко што пазареа во женскиот ракометен клуб. Реално и нема потреба, освен ако не станува збор за вонсериски играчи кои се стандардни репрезентативци и кои се за неколку класи подобри од оние кои ги имаме моментално на таа позиција. Инаку, речиси сите играчи се под договор.

Еве и Михајло што изјавил денес:
„Сите играчи што сакавме да ги задржиме останаа. Си одат само Рајковиќ, Лазовиќ и Никола Маркоски, кој, на наше изненадување, уште лани потпишал за Металург. Мораме да обезбедиме одличен десен бек покрај Петриќ, кој останува, како и квалитетен пивотмен“, ја објаснува Михајловски кадровската политика за следната сезона.

Убаво викаше Коњаникот сумњив дека му е овој. Али ако, со подвиен опаш и он ко Додер си отиде. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom