C
cige
Гостин
Сум јадел во повеќе ресторани во САД, МкДоналдс воопшто не ми беше омилен. Ако бил некој во Пенсилванија сигурно ја знае Wawa. Тоа е најдобриод фаст фоод ресторан!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не е толку до сендвичите- туку лошото е што познати брендови ја напуштаат МК- наместо да е обратно
а што е McDonald's ?!Кои се тие познати брендови што напуштиле?
а што е McDonald's ?!
маалска кебапчилница ли?
QBEТоа е бренд, не се брендови, ти спомна множина. Кои се останатите?
Сум јадел во повеќе ресторани во САД, МкДоналдс воопшто не ми беше омилен. Ако бил некој во Пенсилванија сигурно ја знае Wawa. Тоа е најдобриод фаст фоод ресторан!
оправдуваш нешто што не е за оправдување- иако јас не гледам така на работите, али ок- твое мислењеТоа се две фирми, ништо страшно, нормално е некој да замине а некој да дојде![]()
оправдуваш нешто што не е за оправдување- иако јас не гледам така на работите, али ок- твое мислење
Арамија. Малку ли му е пивара.
Богатите овде само стануваат уште побогати.
Епа и нешто добро во сето ова. Вработените ќе бидат згрижени.
Ќе земаат (некоја) плата.
изгледа сјајни им биле условите во МКШто не е за оправдување? И двете се приватни фирми и можат каде сакаат или кога сакаат да затворат, да отворат или како веќе менаџментот ќе им одлучи да прават.
Кој бе брендови,на запад се брендови за долна класа и гета.Само Македонци идат во друга земја и се палат да јадат во Бургеркинг дека во Македонија немало,а преку уличка има локално кафанче со супер атмосфера и пристојни цени,али не Бургеркинг бил "бренд".Или пак Старбакс дали е воопшто возможно да си Македонец да отидеш во странство и да не се фалиш дека си ја пробал благата кафеава мочка што они ја викаат кафе.