McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Сум јадел во повеќе ресторани во САД, МкДоналдс воопшто не ми беше омилен. Ако бил некој во Пенсилванија сигурно ја знае Wawa. Тоа е најдобриод фаст фоод ресторан!

Сум јадел во повеќе ресторани во САД, МкДоналдс воопшто не ми беше омилен. Ако бил некој во Пенсилванија сигурно ја знае Wawa. Тоа е најдобриод фаст фоод ресторан!

Од Попај нема подобро.

Тоа се две фирми, ништо страшно, нормално е некој да замине а некој да дојде :)
оправдуваш нешто што не е за оправдување- иако јас не гледам така на работите, али ок- твое мислење

Отсега јас само во соседството ќе одам.
Не поради друго, туку поради McDonalds :)

Што ако си отишле? Ете имаме и Dominos и Burger King. Ќе донесат и KFC. А McD ќе се вратат когаш тогаш. Кој јаде по вакви места, нека ужива. Кој не јаде и така не треба да му е гајле дали се отворени или не.

пу па преку тасета секој ден од гравче тавче боранија сарма купус пунета пиперка пица ...сака човек да касне 1 барем у 2 месеца и во мц ....немој тука да се жалите пари немате зошто такви во мкд ретко се наоѓаат

Го отупевте со МекДоналдс.

оправдуваш нешто што не е за оправдување- иако јас не гледам така на работите, али ок- твое мислење

Што не е за оправдување? И двете се приватни фирми и можат каде сакаат или кога сакаат да затворат, да отворат или како веќе менаџментот ќе им одлучи да прават :).

Арамија. Малку ли му е пивара.
Богатите овде само стануваат уште побогати.
Епа и нешто добро во сето ова. Вработените ќе бидат згрижени.
Ќе земаат (некоја) плата.

Овој и на Пивара е газда ? Брееееј првпат дознавам.

Што не е за оправдување? И двете се приватни фирми и можат каде сакаат или кога сакаат да затворат, да отворат или како веќе менаџментот ќе им одлучи да прават :).
изгледа сјајни им биле условите во МК

Кој бе брендови,на запад се брендови за долна класа и гета.Само Македонци идат во друга земја и се палат да јадат во Бургеркинг дека во Македонија немало,а преку уличка има локално кафанче со супер атмосфера и пристојни цени,али не Бургеркинг бил "бренд".Или пак Старбакс дали е воопшто возможно да си Македонец да отидеш во странство и да не се фалиш дека си ја пробал благата кафеава мочка што они ја викаат кафе.

Искрено, не знам кај си бил ти и не можам да те демантирам, ама каде што сум била јас секаде, Мц бил полн и се чекало ред. Најпразен Мц што имам видено, е во Скопје - Центар.

Што се однесува до Старбакс, моката не можам да ја најдам на друго место што не е бренд, посебно не во Скопје. Нека се најде мајкиниот што ќе ми понуди подобра мока, па ако сака ,,брендот,, нека му се вика ,,Долнодупени Комерц,, - ќе го купувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom