Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.889
Поени од реакции
6.958
Друже, во ред е, го работам тоа повеќе време и знам све како иде, јас прашувам дали има некој од форум за да си размениме искуства и информации. ;)
За логоа ако сакаш тука сум, али ова другово, не баш, дај некое линкче да разгледам?

Член од
2 октомври 2011
Мислења
194
Поени од реакции
29
дали некој тука се бави со фотоманипулација? и продажба на исти во shutterstock
На што поточно мислиш? Јас се имам бавено со едитирање на документи, како пасоши и такви ствари. :D

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.889
Поени од реакции
6.958
И на ова мсили:

--- надополнето: 23 април 2013 во 13:08 ---

И на ова мсили:

--- надополнето: 23 април 2013 во 13:13 ---

И на ова мсили:
Кој е светскиот рекорд во цитирање на едно мислење?

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Кој е светскиот рекорд во цитирање на едно мислење?
не беше намерно...кога кликнував на Испрати мислење ми враќаше дека неможе да се испрати мислењето, а уствари на ској обид да испратам мислење сепак се испраќало мисллењето.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Дечки како да го тргнам тоа ко watermark што е врз кучево на сликата?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.698
Поени од реакции
8.126
Некој го користел Photoshop cs 6 новиот ?
Гледав денес видео ,ептен е добро направен ,може и видеа да се обработуваат , 3Д да се работи a и фотографии интересно се обработуваат :)

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Некој го користел Photoshop cs 6 новиот ?
Гледав денес видео ,ептен е добро направен ,може и видеа да се обработуваат , 3Д да се работи a и фотографии интересно се обработуваат :)
Јас го користам подолго време има некои измени но воглавно не се разликува многу од CS5 дури има некои измени кои мене лично не ми се допаѓаат. пример малку изменета алатката за кропирање, односно начинот на кропирање. Стариот начин ми беше подобар или можеби и новиот начин е добар но неможам да се навикнам, со новиот начин многу некако многу се непрецизни маргините..Инаку се на се супер е, многу сум задоволен.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.889
Поени од реакции
6.958
Јас го користам подолго време има некои измени но воглавно не се разликува многу од CS5 дури има некои измени кои мене лично не ми се допаѓаат. пример малку изменета алатката за кропирање, односно начинот на кропирање. Стариот начин ми беше подобар или можеби и новиот начин е добар но неможам да се навикнам, со новиот начин многу некако многу се непрецизни маргините..Инаку се на се супер е, многу сум задоволен.
Вчера баш си мислев...пошто ми се заеба инсталацијата на ЦС 5 и си реков, да инсталирам ЦС6 ама кој ќе чека сега да се спушта од интернет...и си ставив пак ЦС5. На работа имам ЦС6, кул е посебно дека црн :D а и Илустраторот исто...олеснети се некои работи, на пример кај шо има лизгачи има сега готови проценти да одбериш со чекор 10...друго нешто ново немам забележано....а да...во леер стајлс, го измениле редоследот на дроп шадоу, градиент оверлеј тие... копилиња :D

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
Може мала помош :) на сликава ако сака некој ..да остане само кругов со се' тие израстоците горе десно и долу лево. Фала. (ќе има "а да се потрудеше сам" коментари, ама не сум од мој компјутер, а ми треба набрзинка)
saba logo.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom