И јас учам во Борис.Сега ќе бидам 4.мн некој ме ''плашат'' дека правен мн се уучело и наставниците биле мн лоши... кажи ми- има ли вака лоши деца што се курчат некој багабонти или нема такви проблеми ??? :S
Паа учење не некое големо учење да умираш али треба постепено лекција по лекција како ги зимате така да ги учиш или барем прочитнуваш и пред испрашувања па да ги прочиташ али ти реков се зависи на што професор ќе налеташ.ахам...значи треба уцење xD иначе ја вчера поднесов докуметни па чекам да видам дали утре ке ме примат ...иначе ти по твое мислиш ке ме примат ??? Сите 4 год сум со сите петки ....???? а ти како влезе со што оценки ? btw дај да се запознаеме XD за да иам и некој некој така..поголем таму :S xP
па и ја тоа мислам не да бубам цела вечер ....и сите 5 да ми бидат не ни сакам тоа сикрено ..Само онака пак да си прочитам лекција 2 пати да знам суштината (бар ја така мислам xD ама пак ке видам )Паа учење не некое големо учење да умираш али треба постепено лекција по лекција како ги зимате така да ги учиш или барем прочитнуваш и пред испрашувања па да ги прочиташ али ти реков се зависи на што професор ќе налеташ.
Ако си со сите петки ќе те примат 100% и јас бев така и без проблем влегов али има и многууу по лоши што влегоа така да гајле да немаш!
Ако бе не е проблем за запознавање,ќе се запознаеме само што нема шанси во школо да ме видиш зашто сме различнии смени
Тешко ако имаат и двата по 34..... да имаше помалце можеби ќе имаше шанси..класна ми се падна Ѓеоргиевска -тасевска Кристина ..нешто повеќе за неа..?
иначе да ве прашам .дали може да се префрлам (ја сум 1-9 да идам у 1-10 ) зашто у 9 никој незз у пм а у 10 има деца што ги знам ..4 се од мое школо . ...има ли шанса некако да се префрлам ..???
п.с и двата класа имаат еднаков број на ученици -34....
готов више помина тоа...јбг ..али тоа е ..Тешко ако имаат и двата по 34..... да имаше помалце можеби ќе имаше шанси..
HHH nemoj beАко има некој од Борис нека се пријави, да прошириме некое познатсатво.