СЕПУГС Васил Антевски- Дрен

marinium

Even Cops Dial 911 -S.W.A.T !
Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
ја планирам сеа да се запишувам у борис правен смер ...ве молам најискрено да ми кажете какво е школото, наставниците , дали е тешко(правен смер) ????иначе до сеа бев скроз одличен а и 8 излгеа ке бидам

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Јас пред да се запишав у Борис правен смер слушав муабети од постари комшии као елитно школо,не се ставало така лесно оценки дрн дрн.Реално се каам што учев,пошто на крај скоро сите професори ставаа по 2 оценки плус него реалната,многу слаби ученици,едноставно не е оној Борис што бил пред 10 години.За професори има и квалитетни,а има и некои што може дипломата комотно у канта да си ја фрлат.Строги,хмм,у 4 години,само втора година имав една професорка кај која морав сериозно да си го испотам газот за 5-ка,друго се беше лабаво горе-доле.

marinium

Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
мн некој ме ''плашат'' дека правен мн се уучело и наставниците биле мн лоши... кажи ми- има ли вака лоши деца што се курчат некој багабонти или нема такви проблеми ??? :S

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Јас завршив оваа година правен смер и завршивме ние багабонтите не се плаши :D
Ти препорачувам да се запишеш не е воопшто тешко и повеќето професори се нови и млади така да немаш гајле

Член од
8 март 2012
Мислења
24
Поени од реакции
5
мн некој ме ''плашат'' дека правен мн се уучело и наставниците биле мн лоши... кажи ми- има ли вака лоши деца што се курчат некој багабонти или нема такви проблеми ??? :S
И јас учам во Борис.Сега ќе бидам 4.
Не дека е многу тешко ама не дека е па ни многу лесно.
Ако си учиш нормално дека ќе ти биде океј.Али со забушавање нема да поминеш.
Професори има секакви,зависи на што ќе налеташ.
Има некој како Боби историја абее срце човек,срце професор ама има некој забегани како социологија Ирена или Станинова јавно право кое ќе си ги лечат комплексите врз тебе.
Така да ако си учиш гајле да немаш,ама ако немаш навика за учење o_O не ти препорачувам.
А за децата нема такви,глупости супер си се децата.Како што има секаде такви има и во Борис.

marinium

Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
ахам...значи треба уцење xD иначе ја вчера поднесов докуметни па чекам да видам дали утре ке ме примат ...иначе ти по твое мислиш ке ме примат ??? Сите 4 год сум со сите петки ....???? а ти како влезе со што оценки ? :) btw дај да се запознаеме XD за да иам и некој некој така..поголем таму :S xP

Член од
8 март 2012
Мислења
24
Поени од реакции
5
ахам...значи треба уцење xD иначе ја вчера поднесов докуметни па чекам да видам дали утре ке ме примат ...иначе ти по твое мислиш ке ме примат ??? Сите 4 год сум со сите петки ....???? а ти како влезе со што оценки ? :) btw дај да се запознаеме XD за да иам и некој некој така..поголем таму :S xP
Паа учење не некое големо учење да умираш али треба постепено лекција по лекција како ги зимате така да ги учиш или барем прочитнуваш и пред испрашувања па да ги прочиташ али ти реков се зависи на што професор ќе налеташ.
Ако си со сите петки ќе те примат 100% и јас бев така и без проблем влегов али има и многууу по лоши што влегоа така да гајле да немаш!
Ако бе не е проблем за запознавање,ќе се запознаеме само што нема шанси во школо да ме видиш зашто сме различнии смени :)

marinium

Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
Паа учење не некое големо учење да умираш али треба постепено лекција по лекција како ги зимате така да ги учиш или барем прочитнуваш и пред испрашувања па да ги прочиташ али ти реков се зависи на што професор ќе налеташ.
Ако си со сите петки ќе те примат 100% и јас бев така и без проблем влегов али има и многууу по лоши што влегоа така да гајле да немаш!
Ако бе не е проблем за запознавање,ќе се запознаеме само што нема шанси во школо да ме видиш зашто сме различнии смени :)
па и ја тоа мислам не да бубам цела вечер ....и сите 5 да ми бидат не ни сакам тоа сикрено ..Само онака пак да си прочитам лекција 2 пати да знам суштината (бар ја така мислам xD ама пак ке видам ) :D
аха..ок...тогаш да не се секирам xD .Што викаш и тоа знам и мн деца мн послаби што подносеа докуметни ...ама и врски има така да:D
пу ..да му ебам ..али ако бе на разминување xD у семп да те барам ok? xD ?
е да те прашам др .- Има тоа билингвална и обична настава е сеа ја мислам не го заокружив тоа прашање-да одберам мислам, дека ..у брзање...:S и кажи може да ме стаат у таа двојазичната ? и каква по кој принцип се учи у таа и ти на која си ? иначе нејкам на таа двојазичната
А слушнав дека демек у клас од 25 деца18 женски биле само 7 машки или така нешто на пр. Ова ств ?? е вака ? ако е вака топ :D ????

p.s -Те замарам малку али сакам да знам нешто повеќе :S

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Во клас имаш од 20-25 женски и од 5-10 машки сте и не се замарајте многу лесно се поминува година

marinium

Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
класна ми се падна Ѓеоргиевска -тасевска Кристина ..нешто повеќе за неа..?
иначе да ве прашам .дали може да се префрлам (ја сум 1-9 да идам у 1-10 ) зашто у 9 никој незз у пм:place: а у 10 има деца што ги знам ..4 се од мое школо .:sick: ...има ли шанса некако да се префрлам ..???
п.с и двата класа имаат еднаков број на ученици -34....

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
класна ми се падна Ѓеоргиевска -тасевска Кристина ..нешто повеќе за неа..?
иначе да ве прашам .дали може да се префрлам (ја сум 1-9 да идам у 1-10 ) зашто у 9 никој незз у пм:place: а у 10 има деца што ги знам ..4 се од мое школо .:sick: ...има ли шанса некако да се префрлам ..???
п.с и двата класа имаат еднаков број на ученици -34....
Тешко ако имаат и двата по 34..... да имаше помалце можеби ќе имаше шанси..

Член од
18 јануари 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
ако ти е кристина класна уживај ќе имаш 5ка дава да се потсетуваш т.е одговараш со отворен учебник а за неоправдани повеќе ги сака женските на машките слабо оправдува мене ми беше класна позз

Член од
8 септември 2014
Мислења
18
Поени од реакции
3
Може да ми кажете нешто за професориве:
Марија Божиновска - математика
Анета - англиски
Славица Роповска - германски
Тијана Здравич - историја
Душица - информатика