- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.555
Ми го тури поштено Марина по Македонски, ми вика кулирај си до крај последна недела од Јуни цел материјал да ми одговараш ако е солидно ок ако не у Август.
А приказната коа нашол кај некој ученик пиштол во ранец?хахахахаххахаI jas ucham vo Boris.
Grncharov e najbolje be!
Koga kje kaze: Kaj mene vo 3ta i 4ta..site odma praat nekoi faci.
I slavnoto: Na tabla!! Pishi tri 1...tri 2..tri 3..shto od ova imash vo dnevnik? :pos2:
Некој ги разбира работите...Стаени се у филм "Америчке пичке".
Тапа школо, углавном.
Бриндевска знае да откачи ако ја налутите и да ве испоебе убаво, иначе е многу добра професорка. Една од најдобрите таму.Збор-два-три-петшеснаесе за : Бриндевска - јавно право ми предава,мислам дека така се презиваше :raz:,Лиљана Поповска,Јанкуловска,Фани и најважно,за Светлана Вељаноска класна ми е од годинава.
Фала однапред.
Ипак требаше Бриндевска и Фани да ги остаиш за на крај.Бриндевска знае да откачи ако ја налутите и да ве испоебе убаво, иначе е многу добра професорка. Една од најдобрите таму.
Вторава не ја знам, нешо слика дај може ќе ми текне.
Јанкуловска ако е една стара со плава коса и лоша облека не е ништо специфично, обична професорка. Право ќе да предава.
Фани е пријатна, и таа е една од подобрите професорки, али си бара учење. Башка убаво е да се гледа од позади
И најдоброто на крај, Вељановска, уф уф уф...Ако ти предава пракса е ептен лошо, ако ти предава канцелариско е по опуштено мада и тоа е лошо. Женава ај шо ќе ти стаи кец ако не знаеш, али ќе те сере убаво дур одговараш. Мене и на еден другар цел час ни збореше зошто играме wow и не учиме, што ќе праиме со животот понатака и други глупости. :uvo:
Бринде е срценце, ми предаваше јавно право статична 3ка цела година на крај имав 4ка на совет стануваше 5ка ако не ја излудите на час топ еЗбор-два-три-петшеснаесе за : Бриндевска - јавно право ми предава,мислам дека така се презиваше :raz:,Лиљана Поповска,Јанкуловска,Фани и најважно,за Светлана Вељаноска класна ми е од годинава.
Фала однапред.
Бриндевска владееИпак требаше Бриндевска и Фани да ги остаиш за на крај.
Таа шо ја опиша дефинитивно мора да е Јанкуловска,со силиконската уста и превртените очи ко пред онесвестување. Грев ми е да ја гледам. :nesum:
Точно претпоставуваш. Полош стил на облакање кај професорка не сум видела. А иначе,вака супер си е. Некад добива напади на хистерија,ама не бара многу и лесно се добива оценка.Бриндевска владее
Иначе Јанкуловска претпоставувам сеуште шета со портокаловиот кармин и лак
Збор-два-три-петшеснаесе за : Бриндевска - јавно право ми предава,мислам дека така се презиваше :raz:,Лиљана Поповска,Јанкуловска,Фани и најважно,за Светлана Вељаноска класна ми е од годинава.
Фала однапред.