СЕПУГС Васил Антевски- Дрен

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Ми го тури поштено Марина по Македонски, ми вика кулирај си до крај последна недела од Јуни цел материјал да ми одговараш ако е солидно ок ако не у Август.:toe:

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
I jas ucham vo Boris.
Grncharov e najbolje be!
Koga kje kaze: Kaj mene vo 3ta i 4ta..site odma praat nekoi faci.
I slavnoto: Na tabla!! Pishi tri 1...tri 2..tri 3..shto od ova imash vo dnevnik? :pos2:
А приказната коа нашол кај некој ученик пиштол во ранец?хахахахаххаха

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Стаени се у филм "Америчке пичке".
Тапа школо, углавном.
Некој ги разбира работите...

-

90% од професорите имаат навика или комплекс или општо за разонода, зависи кај кого како делува, да тролаат по форуми и слични страници каде што се збори за нив. Воглавном тоа и се теми во канцеларија со троа кафенце.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
ми недостига драганаааа :( :(

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Ме остаи Пиневска на полагање.:toe:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Збор-два-три-петшеснаесе за : Бриндевска - јавно право ми предава,мислам дека така се презиваше :raz:,Лиљана Поповска,Јанкуловска,Фани и најважно,за Светлана Вељаноска класна ми е од годинава.
Фала однапред. :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Збор-два-три-петшеснаесе за : Бриндевска - јавно право ми предава,мислам дека така се презиваше :raz:,Лиљана Поповска,Јанкуловска,Фани и најважно,за Светлана Вељаноска класна ми е од годинава.
Бриндевска знае да откачи ако ја налутите и да ве испоебе убаво, иначе е многу добра професорка. Една од најдобрите таму.
Вторава не ја знам, нешо слика дај може ќе ми текне.
Јанкуловска ако е една стара со плава коса и лоша облека не е ништо специфично, обична професорка. Право ќе да предава.
Фани е пријатна, и таа е една од подобрите професорки, али си бара учење. Башка убаво е да се гледа од позади :P

И најдоброто на крај, Вељановска, уф уф уф...Ако ти предава пракса е ептен лошо, ако ти предава канцелариско е по опуштено мада и тоа е лошо. Женава ај шо ќе ти стаи кец ако не знаеш, али ќе те сере убаво дур одговараш. Мене и на еден другар цел час ни збореше зошто играме wow и не учиме, што ќе праиме со животот понатака и други глупости. :uvo:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Бриндевска знае да откачи ако ја налутите и да ве испоебе убаво, иначе е многу добра професорка. Една од најдобрите таму.
Вторава не ја знам, нешо слика дај може ќе ми текне.
Јанкуловска ако е една стара со плава коса и лоша облека не е ништо специфично, обична професорка. Право ќе да предава.
Фани е пријатна, и таа е една од подобрите професорки, али си бара учење. Башка убаво е да се гледа од позади :P

И најдоброто на крај, Вељановска, уф уф уф...Ако ти предава пракса е ептен лошо, ако ти предава канцелариско е по опуштено мада и тоа е лошо. Женава ај шо ќе ти стаи кец ако не знаеш, али ќе те сере убаво дур одговараш. Мене и на еден другар цел час ни збореше зошто играме wow и не учиме, што ќе праиме со животот понатака и други глупости. :uvo:
Ипак требаше Бриндевска и Фани да ги остаиш за на крај. :icon_lol:
Иначе таа Љиљана ми предаваше канцелариско,една со плава коса,шишки,доста симпатична за нејзина возраст. Е сега,више не ми предава, класната (Светлана) не зема и канцелариско,плус пракса што ми се падна и гратис нели оној еден класен час во неделата. Сакала поише време да поминува со нас. :ija: (мислам дека ја погодив анимацијата :icon_lol:).
Таа шо ја опиша дефинитивно мора да е Јанкуловска,со силиконската уста и превртените очи ко пред онесвестување. Грев ми е да ја гледам. :nesum:

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
Бринде е срценце, ми предаваше јавно право статична 3ка цела година на крај имав 4ка на совет стануваше 5ка :) ако не ја излудите на час топ е
Лилјана Поповска ми беше класна во 2ра, подобра професорка во школово според мене-амин :) со другарките 2 часа не има 5 не нема секоја се вади со посебна приказна, не читаше како селско букварче и пак ни оправдуваше :)
Јанкуловска...е оваа жена нема никад да ја заборавам...со тоа нејзиното АЈДЕ ТИ УЧЕНИК (УЧЕНИЧКА), два пара наочари, лош вкус на облекување (еднаш дојде со фустан, сукња над него, горе некоја си пуфкаста маица и џемпер одозгора, увек розев кармин и розеви нокти, обавезно некое пластично прстенче...), али во главно за испрашување добра е...нема да ве мачи многу :)
Фани...исто така една од најдобрите професорки, бара знаење ама ако кај нејзе од нејзината скрипта со фонт 20ка не можеш да прочиташ додека одговараш, незнам кај би можел да се снајдеш...
Е Светле е приказна сама за себе. Во 2ра им се падна на другата група им предаваше пракса душата им ја извади, а во трета ни предаваше канцелариско...ако ја пратиш на час еднаш или двапати да читнеш дома ќе знаеш, мада на испрашување многу замара. Како класна не ја знам каква е али мислам дека лесно ќе пројдете, слушав дека се борела за класот.

А иначе, има ли некој тука шо му предава Душанка англиски??? :pipi:

Џек

Мастер!?
Член од
8 март 2009
Мислења
84
Поени од реакции
2
Борис...кремот во Скопје демек...интересно беше додуша...некои професори ќе ми останат врежани во срцево...Палческа по статистика, јао не ми се веруе колку сме се плашеле од неа, си бараше многу жената...после Марија математика, хух криво ми беше за жената, сите дибеци во клас, од 34 во клас 35 кеца на тест хаха Ропеска германски интересна професорка, Данка Макревска - јода на Сметководството....и директорот Небојша со неговата омилена реченица: ај искачајте сите од канцеларија, правите гужва, ке ве дигна на клоци...

а за уфилманите пички не праам муабет, уште ги гледам на факултет истите фаци...

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Ако има некој од Борис нека се пријави, да прошириме некое познатсатво.:toe:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Да живее НЕСТОРОВСКА ВИОЛЕТА И НЕЈЗИНАТА ЦРВЕНА КОСА И ПРЕФИНЕТИОТ СТИЛ НА ОБЛАКАЊЕ!

M

M del Mar

Гостин
Ипак требаше Бриндевска и Фани да ги остаиш за на крај. :icon_lol:
Таа шо ја опиша дефинитивно мора да е Јанкуловска,со силиконската уста и превртените очи ко пред онесвестување. Грев ми е да ја гледам. :nesum:
Бриндевска владее :icon_lol:

Иначе Јанкуловска претпоставувам сеуште шета со портокаловиот кармин и лак :tapp:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Бриндевска владее :icon_lol:

Иначе Јанкуловска претпоставувам сеуште шета со портокаловиот кармин и лак :tapp:
Точно претпоставуваш. :) Полош стил на облакање кај професорка не сум видела. А иначе,вака супер си е. Некад добива напади на хистерија,ама не бара многу и лесно се добива оценка.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301

Нриндевска ...не знам
Лилето е срценце...многу си ја сакац...не бара многу и не е премногу строга
Јанкуловска...остава и на полагање...може слободно да ти стави кец и да му ја мислиш ти после тоа....а може и од кец да ти стави 4 и да ти заклучи 4 :D
Фани е една од постабилните професорки...бара да го знаете матријалот...не на памет....попушта често...и можеш да читнеш ако одговараш усно:D
еее Светлана е ептен лоша....остава на полагање...кецови фрчат....пу пу пу...

Kajgana Shop

На врв Bottom