Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ovo želio sam rekao jer je on dosta izgledan da dođe, Moratti je ljubimac Argentinaca i neće žaliti pare za njega...

a ostale želje tipa Messi neću ni govoriti ali....

Јасно е јасно е. Ја само те поддржавам у мислење :)

Син, еве нешто сеа за сеа, ова е како вовед во нашиот проект, демо верзија :

332cg5.jpg

Ова како за почеток, па утре ќе направам и посекси да изгледа.

The Great.All Rights Reserved. :P

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Син, еве нешто сеа за сеа, ова е како вовед во нашиот проект, демо верзија :

332cg5.jpg

Ова како за почеток, па утре ќе направам и посекси да изгледа.

The Great.All Rights Reserved. :P
Aу човече, ме изненади, иначе еве ти транспарент, незнам зашто не би ти се свиѓал текстот : So close no matter how far , баш е создаден за една ваква ситуација, фанови на Интер од Македонија, плус со логово, фееноменално, креативно е бе момак, пакуваш и ти куфери од Април нагоре, ич не ме интересира . :wink:

п.с. Сосем случајно, 14 000 пост напишан на темава, сега Господин Господин Фантом ме потсети, баш е на место, се кројат плановите за поход во Милано .

Aу човече, ме изненади, иначе еве ти транспарент, незнам зашто не би ти се свиѓал текстот : So close no matter how far , баш е создаден за една ваква ситуација, фанови на Интер од Македонија, плус со логово, фееноменално, креативно е бе момак, пакуваш и ти куфери од Април нагоре, ич не ме интересира . :wink:

Да, да. Може да се додаде тоа: So close no matter how far, ај утре еден комплетен транспарент ќе направам :)

Кога ќе го обесиме ова транспарентов, јас и ти ќе седиме на средина, демек, Идејата и Креаторот центар пажња :pos:

П.С.:zlo:

П.М.С. Се ближи, крајот на оваа тема, мислам во поминати страници.Јас ја отворам новата да си знаете :baeh:
(ај може некој да ми асистира ;))

полека уште 70 страни има до новата тема!
ама инаку како да се знае новата тема првите 3 или 4 поста ке ги има Јове(битолчанецо) со неговата анализа на играчите!
јас се нудам да дадам кратка дескрипција на тимот и неговата историја!
The_great ти брат можеш со слики од играчите да допринесеш,Син со химни и симболи на клубот!
да заличи малце темава!

да дополнам ПЕле(наш пеле)што го спомнав пред 2-3 страни наназад е на позајмица во портсмут:uvo:

Ок, кул.Ќе се договориме по месенџер и слично за улогата на секој од нас.Битно да направиме вовед каков што ни доликува :)

П.С.
Што сторија тие со Пеле бре, од каде сеа тој во Портсмут...

Новата тема се знае кој ке ја отвори, оној со најмогу постови во истата, тоа е меаzza, вит олдјуриспект за останатите членови, али дечкото си го заслужи тоа, еден од првите е на темава ( зборам за оние кои сме активни на истата ) и е еден од првите кои се има оставано за Интер на форумов, што трпел нервози, сеири и нормално успеси на тимот :D .

п.с. Сосем случајно, 14 000 пост напишан на темава, сега Господин Господин Фантом ме потсети, баш е на место, се кројат плановите за поход во Милано .

извинете шо упаѓам во муабет, али за што проект се работи?

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Cambiasso close to extension

[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Cambiasso's current deal expires in June 2010, but he the 28-year-old is keen to commit his future to the Nerazzurri.[/FONT]

http://www.channel4.com/sport/football_italia/feb4h.html

Добар потег, :bravo:

btw сакав да спомнам доколку се оди некогаш на натпревар на Интер за карти јас можам да средам...имам доста пријатели таму.

извинете шо упаѓам во муабет, али за што проект се работи?

Син планира да одиме некаде кај април во Милано и да направиме транспарент со ова логово што го направив јас.

Син планира да одиме некаде кај април во Милано и да направиме транспарент со ова логово што го направив јас.

ова огранизира од Кајгана Нераѕури или вие индивидуално?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom