- Член од
- 22 април 2005
- Мислења
- 1.339
- Поени од реакции
- 505
kade ima vakvi igri , u koja kladilnica?Надал да има повеќе од 27.5 винери во мечот со Ваврина, тука се бројат и сервис винери.Само сингл, поклон.Се извинувам што каснам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kade ima vakvi igri , u koja kladilnica?Надал да има повеќе од 27.5 винери во мечот со Ваврина, тука се бројат и сервис винери.Само сингл, поклон.Се извинувам што каснам
Ај од утре Квинс и Хале, ќе летат плусеви...![]()
Границите не се 15,5 за да си мислиш така... ајде види ги сега дали се баш плусеви.![]()
По 20,5/21,5 нека се бе.Првиот сет оди до 5-5, имаш 12/13 гејма и после чекаш до 3 да дојде тој што го изгубил сетот.
Утре имаш Монфис-Раонич, Чилиќ-Додиг, Ниеминен-Харисон, Томиќ-Бекер, Багдатис-Гулбис, Хјуит - Димитров/Села потенцијални плусеви. А ќе има и некое добро кецче сигурно.
Само што полагам англиски до 1, па после што ќе фатам ќе видиме.
![]()
22,5 - 23,5.... кај некои и 24,5 оди границата, провери си.![]()
Аман бе, ова оти на трева излеа и се посеруваат сеа, на Мадрид и Рим мастерсите беше 20,5 до 22,5 најмногу.
Ќе видиме утре што ќе испадне ајде. Има и 2 женски турнири.. Па 4 плуса ваљда ќе се погодат..Па нормално, полесно се прават брејкови, сепак ти даваат 1,90 за двете варијанти и дадената граница ти е толку тесна што не можеш да се одлучиш на што да играш... аку беше така... 1,15 ќе беше за плус/минус па бркај ги.
Јанович пуфљото го иам 1, ама со Печнер.. 1 коефициент е нели, не важи оваа другата утакмица што ја изгуби, оти Печнер го откажа учеството така?![]()
Ursula Radwanska - ја тепа Венус пред 10 дена , денес е на пат да изгуби од некоја си веќиќ од хрватска. ПУФЛО СМРДЛИВА !
Ursula Radwanska - ја тепа Венус пред 10 дена , денес е на пат да изгуби од некоја си веќиќ од хрватска. ПУФЛО СМРДЛИВА !