Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Истото што го направија за Адриано кога го пратија во Парма треба и со италијанецот со африканско потекло со тетка од Кореа и чичко од Молдавија , а бабата и дедото се сретнале во Аушвиц , односно да го пратат на позајмица да се развие не како играч туку како особа , зошто очигледно е премногу незрел за да игра во тим како Интер. Да ти дава шанса тренер од типот на Мурињо и ти да се зафркаваш кажува многу за неговиот карактер. Позајмица дефинитивно

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Истото што го направија за Адриано кога го пратија во Парма треба и со италијанецот со африканско потекло со тетка од Кореа и чичко од Молдавија , а бабата и дедото се сретнале во Аушвиц , односно да го пратат на позајмица да се развие не како играч туку како особа , зошто очигледно е премногу незрел за да игра во тим како Интер. Да ти дава шанса тренер од типот на Мурињо и ти да се зафркаваш кажува многу за неговиот карактер. Позајмица дефинитивно

Е тука е проблемот. Уште тренерот во Ц1 лигата се жалел на неговиот карактер (немање ак'л што рече некој) и рекол дека ако го поправи тоа ќе биде голем играч.

Сега, мене не ми е јасно како, ако во неговата вжештена глава Мурињо не е авторитет, како ќе се развие како личност кај некој друг, помалку авторитетен тренер? Поинаку кажано, ако Балотели не го врти Мурињо, наредниот тренер треба да му биде некој психијатар.

Ваквите играчи кои си имаат бубачки во главата си го фрлаат талентот, да не збориме што навивачите никогаш нема да бидат раат додека ги има во тимот. Нека одат по ѓаволите головите што ќе ги даде, напаѓачи има колку сакаш по светов. Кажете ми еден ваков кој го поравил карактерот? Алан Смит? Касано? Белами?

Мала дигресија, еве го најлудиот од сите:

Vinnie Jones, поранешен мрднат фудбалер на Лидс а сега мрднат актер во мрднати филмови како Snatch и Lock, Stock & Two Smoking Barrels. Колку навистина е мрднат овој тип можете да видите и на сликата. Случката е од едно загревање пред натпревар на кое ја оставил публиката без текст. Објаснувањето што го дал подоцна било дека одел на топка! :tapp:

Еве фотка:

attachment.php

Искрено не верувам дека ќе биде голем играч од Балотели.Како што кажа IoSonoInterista ако кај него авторитет не е Мурињо, тешко дека некој друг би се справил со него.Некој плаче за талент како што поседува Марио, а тој не се ни чукнува во главата, што поседува и што понатака.
Се гледа дека единствено нешто за што се грижи се парите, со 18 години поставуваше услови за плата во Интер, што дава јасна слика за какво ѓубре се работи.
Мислам дека треба да го извлечеме најдоброто од него, т.е. мора да го продадеме за добра сума на пари.Реал и Челзи беа загреани, па незнам што чека Морати...

Едит. Биондини :back:

Марио ќе биде еден од најдобрите 5 играчи во светот за 2-3 години,ќе направат голема грешка ако го продадат.

LeeeLeee sea ke bide vo JuBentus fan club:A be ranieri ne cinel,da dade ostavka ova ona...:)Top za nas:)
Neznam sto se desava ama vo posledno vreme SLEPCITE GAZAT!!Woop Wopp!!Pisi propalo kaj jubentus ODMA:)

Каљари се здиве одкако ни откинаа 2 бода. Ги тепаше Удинезе, Лацио, Сиена, и вечерва Јувентус. Незнам со кој играат наредно ама ги пишам.

Утре температурите паѓаат уште за -3.

Ајде утре одиме на победа и да се зацврстиме на табела со -9.Не ради друго туку онака ни лежат торинскиве екипи :tv:
Еве кои се повикани од Мурињо за утрешниот натпревар:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 24 Nelson Rivas, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo.

Формација за утре:

--------------------Цезар--------------------
----------------------------------------------
-Маикон------Кордоба----Ривас------Сантон-
--Занети--Станковиќ--Камбијасо--Кварезма--
------------------------------------(Фиго)---
---------Круз--------------------------------
-----------------------Ибра------------------

Ривас би го ставил пред Бурдисо поради тоа што посигурно ми делува на терен, додека Бурдисо е потенцијален киксер, Сантон мислам дека повторно треба да биде во првиот состав и така уште повеќе да напредне, а покрај тоа игра супер.Истото го сметам за Кварезма, мора да се проба типот иако не се вклопува во формацијата, сепак може да игра како лево крило и да ротира со капитенот.Нападот стандардно Ибра и јас би го ставил Крус пред Креспо, иако мислам дека и Кварезма би играл супер чекор позади Ибра, како на минатиот натпревар што играше Мансини.

Значи утре одиме на победа и зацврстување на табела.

ФОРЦА ИНТЕР !!!

Местена е утре утакмицата, уствари како и секогаш! :wink:

Интер - Торино 2
Ја местат... за поинтересно да биде првенството за навивачите на Милан и Јуве. Знам, нас можеби не не засега пошо веќе се навикнавме, ама не сме само ние... треба да се грижиме и за среќата на џувенистите и миланезите и ондак то.

Како не треба да се понаша еден клуб!:nenene::nenene:

Местена е утре утакмицата, уствари како и секогаш! :wink:

Интер - Торино 2
Ја местат... за поинтересно да биде првенството за навивачите на Милан и Јуве. Знам, нас можеби не не засега пошо веќе се навикнавме, ама не сме само ние... треба да се грижиме и за среќата на џувенистите и миланезите и ондак то.

Како не треба да се понаша еден клуб!:nenene::nenene:

Да да во право си хехе, треба да попуштиме малку.Леле брат секоја чест, не си добар со паметот, кај ти дотекнуе :pos: :pos: :pos:

Како не требало да се понаша еден клуб :pos: :pos: :pos:

Ајде утре одиме на победа и да се зацврстиме на табела со -9.Не ради друго туку онака ни лежат торинскиве екипи :tv:
Еве кои се повикани од Мурињо за утрешниот натпревар:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 24 Nelson Rivas, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo.

Формација за утре:

--------------------Цезар--------------------
-Маикон------Кордоба----Ривас------Сантон-
--Занети--Станковиќ--Камбијасо--Кварезма--
------------------------------------(Фиго)---
---------Круз--------------------------------
-----------------------Ибра------------------

Ривас би го ставил пред Бурдисо поради тоа што посигурно ми делува на терен, додека Бурдисо е потенцијален киксер, Сантон мислам дека повторно треба да биде во првиот состав и така уште повеќе да напредне, а покрај тоа игра супер.Истото го сметам за Кварезма, мора да се проба типот иако не се вклопува во формацијата, сепак може да игра како лево крило и да ротира со капитенот.Нападот стандардно Ибра и јас би го ставил Крус пред Креспо, иако мислам дека и Кварезма би играл супер чекор позади Ибра, како на минатиот натпревар што играше Мансини.

Значи утре одиме на победа и зацврстување на табела.

ФОРЦА ИНТЕР !!!
Се слагам со се што кажа , составот вака изгледа солиден ама тој Круз ми боде очи бре никад не го засакав тој човек (како играч аман). Апсолутно Мансини наместо него. А Сантон нека тера така само да не забега ко Балотели. Одлично напишано The Great , кога ќе си отиде The Special One , се надевам за 20 години и 20 Серија А титули како и 10 во Лига Шампиони , ја те предлагам за тренер :)

Каде се сите навивачи на Интер што збореа дека Максвел бил незаменлив на теренот на Интер,и дека на Интер не му требало друг лев бек.Ете гледате дека на Мурињо му требало нов бек и си го најде.Ако беше толку незаменлив Максвел ке играше прва постава сега!

Се слагам со се што кажа , составот вака изгледа солиден ама тој Круз ми боде очи бре никад не го засакав тој човек (како играч аман). Апсолутно Мансини наместо него. А Сантон нека тера така само да не забега ко Балотели. Одлично напишано The Great , кога ќе си отиде The Special One , се надевам за 20 години и 20 Серија А титули како и 10 во Лига Шампиони , ја те предлагам за тренер :)

Круз мене отсекогаш ми се допаѓал (мислам на начинот на игра :pos:)

Секогаш е точен и прави малку грешки, мала мана му е тоа што е спор ко бугарска локомотива али тоа кај мене е прелазно.Еднаш знам дека Морати изјави дека Круз го осеќал како дел од неговото семејство и дека бил воодушевен како тој професионално делува на терен.

Хаха, фала Стикс, тебе ќе те земам како помошник тренер таму, десна рака на Д'Грејт :helou:

Каде се сите навивачи на Интер што збореа дека Максвел бил незаменлив на теренот на Интер,и дека на Интер не му требало друг лев бек.Ете гледате дека на Мурињо му требало нов бек и си го најде.Ако беше толку незаменлив Максвел ке играше прва постава сега!

Незаменлив беше додека немаше негова подобра замена :pos:, а сега има (дај боже Сантон да стане ѕверка лев бек, во што не се сомневам)

Беше еден од послабите во дебаклот со Аталанта, па со оглед дека имаше кој да се проба на таа позиција, го уфрлија младиот Сантон кој ја искористи шансата. Покрај тоа, со Маквел треба да се продолжи договорот па на убав начин му ставија до знаење дека не е незаменлив и да не бара многу многу.

Како и да е, Максвел е и понатаму еден од најдобрите играчи во Интер овие две години а Сантон допрва треба да се докажува.

Или како што викаат: “нов бунар копај, во стариот не плукај“.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom