Мачки (општи дискусии)

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Почна првин пред некој месец ко го галам да мраука онака со некои оргазмични движења.Ко видеше мачор се побркуваше и онака ги немаше тие адети да маркира териотрија ово оно.Нонстоип сакаше да се чешка таму кај не треба,и се тркалаше по земја ко го чешкаш во пределот на опашот.И еднаш зедов стапче и го почешав таму и оно го крена газот ко мачките шо праат.Баш го фатив и за врат и уживаше во тоа.Си велев леле геј ми е мачорот,се додека еден другар шо ми го донесе мачорот сега не отиде за Холандија,па ми го остави 3 недели да го чувам.И вчера го донесов го пуштив и овој мојов му ојде му се кутна и овој му скокна и почна да го онадува и после го намириса изгледа оти е машко па почна да го тепа да го дрца и овој сеуште му се наметнува...
Глупости на квадрат. Прочитај изгуглај малку и ќе ти стане јасно зошто маркира и зошто му се има качено на мачорот... Маркирањето е предупредување, до тука смееш ама понатака ако одиш ке ти го опнам! Така и со тоа што му се качил на мачорот е само знак на доминанција и покажување кој е шефот во куќа. За се останато имате google и visa.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Глупости на квадрат. Прочитај изгуглај малку и ќе ти стане јасно зошто маркира и зошто му се има качено на мачорот... Маркирањето е предупредување, до тука смееш ама понатака ако одиш ке ти го опнам! Така и со тоа што му се качил на мачорот е само знак на доминанција и покажување кој е шефот во куќа. За се останато имате google и visa.
Прочитај ти поубаво дали мојот му се качил на мачорот или на мојот му се качија...Ја добро проигуглав и видов оти има хомосексуалност и кај нив,па си го прифатив онакво какво што е.Има кур и јајца,нема вагина а сепак сака да му се качуваат и ужива во тоа.И по цели денови се наметнува на мачорот и легнвуа пред него му врти опаш и плус ти си никој и ништо мене да ми кажуваш што како е,оти јас гледам,ти само читаш

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Прочитај ти поубаво дали мојот му се качил на мачорот или на мојот му се качија...Ја добро проигуглав и видов оти има хомосексуалност и кај нив,па си го прифатив онакво какво што е.Има кур и јајца,нема вагина а сепак сака да му се качуваат и ужива во тоа.И по цели денови се наметнува на мачорот и легнвуа пред него му врти опаш и плус ти си никој и ништо мене да ми кажуваш што како е,оти јас гледам,ти само читаш
Најди му женска да видиш дали ќе и легне или ќе и се качи... сам го попедерчуваш.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Ти си глупост на квадрат.прочитај ти поубаво дали мојот му се качил на мачорот или на мојот му се качија...Ја добро проигуглав и видов оти има хомосексуалност и кај нив,па си го прифатив онакво какво што е.Има кур и јајца,нема вагина а сепак сака да му се качуваат и ужива во тоа.И по цели денови се наметнува на мачорот и легнвуа пред него му врти опаш и плус ти си никој и ништо мене да ми кажуваш што како е,оти јас гледам,ти само читаш
Тоа дека кај животните постои хомосексуалност не го негирам, ама се` ми се чини дека некако премногу хомосексуалци се појавија во твојата непосредна околина.
Прво откри дека брат ти е геј, сеа и мачорот ти е геј...Што е следно, глувците во подрум ти се геј, а мувата што ти влегла во соба е лезбејка?
Некој би помислил дека ти едноставно сакаш да привлечеш внимание...Не дека ја така мислам, него онака, си праам муабет.

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Тоа дека кај животните постои хомосексуалност не го негирам, ама се` ми се чини дека некако премногу хомосексуалци се појавија во твојата непосредна околина.
Прво откри дека брат ти е геј, сеа и мачорот ти е геј...Што е следно, глувците во подрум ти се геј, а мувата што ти влегла во соба е лезбејка?
Некој би помислил дека ти едноставно сакаш да привлечеш внимание...Не дека ја така мислам, него онака, си праам муабет.
Оффф јас и не ги ни знаев тие детали, добро реков он сам го попедерчува :icon_lol: И кој го тера со стапче таму да го чешка кај не му е место? :icon_lol:

Hiperaktiv

Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Види сеа,тебе да не те ич засега за брат ми шо е.Шо си е тоа си е.Знам сега оти сите патите од тој македонски самоуништувачки синдром,али ова верувале или не ова навистина се случува.И баш дома покажав шо се дешава и решија да видат и беа вчудоневидени.Мачорот си го најдов на улица,Ама ја си го сакам такво какво си ми е животничето.БТВ,немам глувци драга јас,ако ти имаш во ред,можам да ти позајмам мачорот да ги истреби ако сакаш,зашо сигурно оти се македонски глувци мора да се хомофобично незрели,па ќе избегаат без крвно напаѓање :D

Наташа Радио Милева Мара
Шо се однесува до тебе драга,ова го кажувам јавно и искрено дека сум го направил и не се каам зашо сум љубопитен одамна.Се што имам напраено до сега искусено и видено,за ова ја да се секирам? Ехее дај малце стекни и ти искуство од ветеринарна гледна точка.

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Наташа Радио Милева Мара
Шо се однесува до тебе драга,ова го кажувам јавно и искрено дека сум го направил и не се каам зашо сум љубопитен одамна.Се што имам напраено до сега искусено и видено,за ова ја да се секирам? Ехее дај малце стекни и ти искуство од ветеринарна гледна точка.
Ти ко Менгеле ебаго :) екпериментирај си на тебе, не на мачорот.
А за искуство гајле немај, за мачки можам книга да ти напишам :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Hiperaktiv

Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Член од
14 јануари 2013
Мислења
81
Поени од реакции
16
Да не знаете или случајно да не сте имале слична ситуација кога вашата мачка иде по мала нужда да мјаука и што би можело да значи тоа....

SaltNPepa

Other's envy, owner's pride!!!
Член од
14 септември 2012
Мислења
1.945
Поени од реакции
2.523
Да не знаете или случајно да не сте имале слична ситуација кога вашата мачка иде по мала нужда да мјаука и што би можело да значи тоа....
Можно е да има болки додека уринира, ако можеш однеси ја на ветеринар.

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Мојата кога оди по голема нужда ритуал и е да се врти у круг и мјаука, ја носев на ветеринар мислев да не има болки, ама ништо не и е здрава ко дрен :) Е сега мојата тоа го прави од многу мала, најдобро ти е да ја однесеш на ветеринар да не има некое воспаление.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Сега ја видов мачкава левото око и е затворено не го отвара и има како гурелки од надвор .... некое чаре .?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.369
Сега ја видов мачкава левото око и е затворено не го отвара и има како гурелки од надвор .... некое чаре .?
Пред 2-3 години, имав мали мачиња и тие имаа исти проблем.

Дедо ми купи некои капки од аптека (незнам точно името како им беше), и по неколку ставања, им се исчистија и отворија очите.

Појди до аптека, прашај, може ќе ти го препорачат истиот лек :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Пред 2-3 години, имав мали мачиња и тие имаа исти проблем.

Дедо ми купи некои капки од аптека (незнам точно името како им беше), и по неколку ставања, им се исчистија и отворија очите.

Појди до аптека, прашај, може ќе ти го препорачат истиот лек :)
Голема е мојава 7-8 месеци е.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.369
Голема е мојава 7-8 месеци е.
Мислиш дека ќе нема ефект ? :unsure:
Што знам... Капките помогнаа во тоа да се исчисти "кората" која ја фати окото.
Дали кај помала мачка, дали кај поголема, мислам сеедно е. Би требало ист да биде ефектот од капките и кај поголеми мачки.
...ти си знаеш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom