Наташа Радио Милева Мара
Проф. Др. Маг. Мами
- Член од
- 29 април 2005
- Мислења
- 3.835
- Поени од реакции
- 1.118
Глупости на квадрат. Прочитај изгуглај малку и ќе ти стане јасно зошто маркира и зошто му се има качено на мачорот... Маркирањето е предупредување, до тука смееш ама понатака ако одиш ке ти го опнам! Така и со тоа што му се качил на мачорот е само знак на доминанција и покажување кој е шефот во куќа. За се останато имате google и visa.Почна првин пред некој месец ко го галам да мраука онака со некои оргазмични движења.Ко видеше мачор се побркуваше и онака ги немаше тие адети да маркира териотрија ово оно.Нонстоип сакаше да се чешка таму кај не треба,и се тркалаше по земја ко го чешкаш во пределот на опашот.И еднаш зедов стапче и го почешав таму и оно го крена газот ко мачките шо праат.Баш го фатив и за врат и уживаше во тоа.Си велев леле геј ми е мачорот,се додека еден другар шо ми го донесе мачорот сега не отиде за Холандија,па ми го остави 3 недели да го чувам.И вчера го донесов го пуштив и овој мојов му ојде му се кутна и овој му скокна и почна да го онадува и после го намириса изгледа оти е машко па почна да го тепа да го дрца и овој сеуште му се наметнува...