Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
ПОКАНА ДО СИТЕ НАВИВАЧКИ ГРУПИ ОД МАКЕДОНИЈА......
ДА СЕ ПОМОЧАМ ВО РИВАЛСТОТО КОГА ВО ПРАШАЊЕ Е ЖИВОТ НА МОЈ ДРУГАР :)
ТАКА ДА КОЈ ИМА ЖЕЛБА ВРАТИТЕ СЕ ОТВОРЕНИ ЗА СИТЕ !!!!!!!!!!!!!!! :)

https://www.facebook.com/events/135160836683229/

Нека се отвори телефонска линија за донации на Андреј , многу повеќе донации ке има

Од профилот на навивачката група Комити

Повик до сите Комити, сите навивачи и Македонци.
Утре од 12.00-15.00 пред Соборниот храм ќе можете да донирате за младиот Андреј Коруновски на кого итно му е потребна операција.
Исто така во Среда од 15.00-17.00 на истата локација ќе можете повторно да ги дадете своите донации за да спасиме еден млад живот!!
Со големо срце сите за Андреј!!
Да не речете скопски педерчиња после :)

Искрено се надевам и од се срце посакувам се да помине во ред и да преживее Андреј... греота толку млад, цел живот е пред него..

П.С.
Балисти и шверцери ќе донираат? :)

Абе па и вие не знам што очекувате...:pipi: Божем јас ќе донирам да е во прашање некој нивен член, баш би ме заболело за нив. :D Јас не сакам крв да давам, случајно кај некој нивен да заврши, не па да донирам. :icon_mrgr: Така да истото мислење и они го имаат, не ми глумете соживот :D

Да донираме и да собереме што повеќе за Андреј, да спасиме еден син Македонски ;)
Супер ќе беше да направевме едно тимче да се пробаме со Чкембари :D

Абе па и вие не знам што очекувате...:pipi: Божем јас ќе донирам да е во прашање некој нивен член, баш би ме заболело за нив. :D Јас не сакам крв да давам, случајно кај некој нивен да заврши, не па да донирам. :icon_mrgr: Така да истото мислење и они го имаат, не ми глумете соживот :D

Да донираме и да собереме што повеќе за Андреј, да спасиме еден син Македонски ;)
Супер ќе беше да направевме едно тимче да се пробаме со Чкембари :D

Да се собереме ние од Кајгана што сме и да отидеме, само ако има после 12 воз за Битола пошто полагам у Четврток од сабајле.:D

Имавме такви разговори да дојдеме неколку души, ама на крај се одлучи да собереме пари и да испратиме зошто реално гледано не се исплати да дојдеме, супер гест ќе биде ама тие пари што ќе ги дадеме за бензин можеме да ги донираме( 2 коли по 2500 одприлика за бензин се скоро 5000) што и реално не е мала сума...

Да се собереме ние од Кајгана што сме и да отидеме, само ако има после 12 воз за Битола пошто полагам у Четврток од сабајле.:D

И таман ќе стигните за концертот вечерта :D
Ако сакате да идите, треба со тој во 6 без 15 шо е возот да дојдите :)

Ајде ако некој е за, да направиме тимче. :) Не мора како Комити, кој е расположен од форумов да тргнеме од Скопје :) Шверц ќе идеме, какво плаќање карта за воз :icon_mrgr: Не се секирајте не проаѓаме низ Скопје Север, нема да не чека millwall со другарчињата да не маваат со камења :pos::pos::pos:

Само да не дознаат од МВР тие можат и забрана да ни тупнат за турнирче :cenzura: :coffee: :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom