Roland Garros | 21 мај - 9 јуни, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на Ролан Гарос?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 31 33,3%
  • Рафаел Надал

Гласови: 43 46,2%
  • Роџер Федерер

Гласови: 23 24,7%
  • Давид Ферер

Гласови: 4 4,3%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 23 24,7%
  • Марија Шарапова

Гласови: 14 15,1%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 5 5,4%
  • Сара Ерани

• Агњешка Радванска

• Ќе изненади некој/а друг/а тенисер/ка

Гласови: 7 7,5%

• Вкупно гласачи
    93
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ептен го потценувате Ферер да го ебам, точно нема тепано против Рафа на земја од јуниорските денови ама е далеку од лош тенисер ко што го правите...

Од ова ќар ќе има само Ферер. Само што игра против Рафа, и не знае да искористи ама баш ништо што му е дадено до сега, за тоа и ќе го загуби мечот убедливо.

Не знам за вас, ама ваквите упади не ми се смешни, а ниту безопасни. Одма пред очи ми доаѓа Моника Селеш... Доволна е една секунда да се уништи све...

Па уште и омилен гренд слем ви е на некои. :facepalm: Пофејспалм од организација нема значи. Сетете се на финалето 2009 Содерлинг Федерер, организационен испад имаше невиден, можеше комотно човекот што се улета да го збрца Федерер со нож и чао пријатно. Сега пак скандали, мада не знаеме овај пат што точно се случи.

Ептен го потценувате Ферер да го ебам, точно нема тепано против Рафа на земја од јуниорските денови ама е далеку од лош тенисер ко што го правите...

Тоа зборам од прееска, ама никој не ме слуша, ни чита... :(

Па уште и омилен гренд слем ви е на некои. :facepalm: Пофејспалм од организација нема значи. Сетете се на финалето 2009 Содерлинг Федерер, организационен испад имаше невиден, можеше комотно човекот што се улета да го збрца Федерер со нож и чао пријатно. Сега пак скандали, мада не знаеме овај пат што точно се случи.

Традиција ;)

Абе омилен може ради подлогата и играта на земја, а од аспект на организација ова е најужасниот Грен Слем убедливо. Па на ова кога ќе ја додадеме и публиката... мераци.
Иначе за Ферер не зборете лошо, човекот е неверојатен тенисер, само е роден во погрешно време и тоа е тоа. Никој не го потценува него туку толку му се можностите против Надал. Уште 200 пати да играат на земја 200 пати ќе го тепа.

Јас сум фан на Рафа и сакам тој да го освои, но неможам да го разберам Ферер кога игра против Рафа е ко некој идиот.

Како бре да не го ословиш со лузер, прави брејк, и одма потоа губи гем на свој сервис со компир, а воедно и сет...:facepalm:

A ti si gledal na vimbldon koga goli setaat po trevata navivaci? 15.000 lugje ima, ne mozes da go imas sekogo vo pogled postojano.

A ti si gledal na vimbldon koga goli setaat po trevata navivaci? 15.000 lugje ima, ne mozes da go imas sekogo vo pogled postojano.
I na australian open fan otide do rafa i za srekja samo go baci, a kojznae sto mozese da mu napravi, taka da dosta vise so toa deka e slab organiziran turnirov.
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 16:55 ---
Wimby со RG го спореди?

Ban worthy material there.
sto ti e poentava?

Поентата е во постот, нема ништо нејасно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom