Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Мислам дека стои на профил, во делот за информации. Ако неможиш да го видиш, кажи ми да го корегирам.Јас навистина не знам како која генерација си
Здраво јас сум Џиш...и како почнуваш разговор со некоја што ти се допаѓа, но еве јас ќе ти опишам ситуација една.
Е за ова прајме муабет. Чоеко си има женска (не ја знаш, нити знајш како му е со неа), јасно го знајш то, и пак ти се мота некој план низ глата за со него. Така? И ако после второто кафе те качи в кола и те однеси во “темниците“ кај шо даш/недаш е единствениот избор, после идиме на муабет как машките се кретени, како сакаат само секс и така натаму...Зборуваме за тип кој е зафатен, има девојка со која јас не се ни знам, а со типот имам некое си здраво. Пробувам на дечкото да му дадам до знаење дека имам некои симпатии спрема него, ќе пробам за започнам некој флерт со него. Ако видам дека има иницијатива и од негова страна ќе преминам на поинтензивно дружење, искачање, кафе - муабет па ќе видиме каде ќе отиде работата. Сигурно нема да се повлечам ако дечкото е зафатен а јас сум слободна.
Мислам дека тука е клучната разлика измеѓу моето и твоето размислување/погледи на работите.И не не го гледам типот подруго ако има девојка, тоа апсолутно ништо не ми менува. Го гледам подруго ако и е дечко на некоја моја пријателка во спротивно не.
Е ај сега, размисли тро, како би се осеќала и шо би праела ако разбериш дека истата ситуација му се дешава на дечкоти? Некоја која не ја познаваш, го вика на кафе, поминува време со него...