Среќа на туѓа несреќа (крадење партнери)

• Креатор на темата Креатор на темата osamen
  • Време на започнување Време на започнување
Да, ќе си го добие од тебе, ама ти освен оговарање, нема да добиеш ништо друго.
Ако некоја веќе ти го преземе дечкото, зошто мислиш дека би ја интересирало твоето мислење?

Па ако некој ми се свиѓа, нормално дека крајната цел ќе ми биде да бидам со него, само што не би скокнала одма ,,да го напаѓам,, - така наместо да си го земам за мене, најмногу што ќе постигнам е да бидам авантура :)

Не сум тип што сака многу да трачари, али како ти со мене, така и јас со тебе.
Нејзе не и гајле, мене па уште помалце ќе ми биде што зборам и каде зборам.
Не дека јас нешто ќе добијам, далеку од тоа, али колку и јас да се испукам.
Сега вака мислам дека би направила, а ако се случи, може би ги баталила и двајцата без да се замарам.

За другово си во право, кога веќе бркаш некој, подобро тоа да е пополека. (y)

Ако од погледи и од 3 пати здраво на улица се раскинуваа врски, сите ќе имавме по 150+ партнери/мувачи/какосакашкрстиго . Хемијата така лесно дека ќе проработи, невервам. Него ме интересира како ви стануваат интересни типовите што имаат девојки? Онака, сега си прајме муабет... јас ко ќе дознаам дека некоја има дечко, шознам, ќе речам дека ја гледам/третирам тро поинаку од шо би ја гледал/третирал ако немала дечко.

Јас навистина не знам како која генерација си и како почнуваш разговор со некоја што ти се допаѓа, но еве јас ќе ти опишам ситуација една.
Зборуваме за тип кој е зафатен, има девојка со која јас не се ни знам, а со типот имам некое си здраво. Пробувам на дечкото да му дадам до знаење дека имам некои симпатии спрема него, ќе пробам за започнам некој флерт со него. Ако видам дека има иницијатива и од негова страна ќе преминам на поинтензивно дружење, искачање, кафе - муабет па ќе видиме каде ќе отиде работата. Сигурно нема да се повлечам ако дечкото е зафатен а јас сум слободна.
И не не го гледам типот подруго ако има девојка, тоа апсолутно ништо не ми менува. Го гледам подруго ако и е дечко на некоја моја пријателка во спротивно не.

Не сум тип што сака многу да трачари, али како ти со мене, така и јас со тебе.
Нејзе не и гајле, мене па уште помалце ќе ми биде што зборам и каде зборам.
Не дека јас нешто ќе добијам, далеку од тоа, али колку и јас да се испукам.
Сега вака мислам дека би направила, а ако се случи, може би ги баталила и двајцата без да се замарам.

За другово си во право, кога веќе бркаш некој, подобро тоа да е пополека. (y)

Па оговарање не е баш синоним на преземање дечко, ти збориш, таа остварува, ако веќе гледаме така. Значи, ако претпоставиме дека на неа толку и било гајле за тебе кога одлучила да си го земе дечкото, уште помалце па ќе и биде откако си ја ,,исполнила,, мисијата, ти што зборуваш наоколу.
Најмногу што ќе направите е ти и уште 2-3 поштени девојки, да ц-цкате на нејзината себичност, не е баш дека ќе ја повредиш.

Подобро испукај се во теретана, него со ниски и бедни работи, не се спуштај на пониско ниво од оној кој те повредил :)

Подобро испукај се во теретана, него со ниски и бедни работи, не се спуштај на пониско ниво од оној кој те повредил :)

Се согласувам, не дека не.
Не сум била во ситуација и се надевам дека нема да бидам да дознаам што и како би направила.
Сега само можам да си претпоставувам.

Супер за тебе ако можеш да размислуваш свесно и со ладна глава во секоја ситуација, али познавајќи се себеси, јас не сум таква. :)

Znam eden primer,koj bukvalno,zvuci sreka na tuga nesreka...
Ova se sluci pred 20-tina godini,eden moj komsija trebase da se zapoznae so edno devojce,a toa devojce si donela drugarka...i mojot komsija ja odbra drugarkata i sega se dvaeset godini vo sreken brak...a taa za koja otide i den deneska e nemazena...

Се согласувам, не дека не.
Не сум била во ситуација и се надевам дека нема да бидам да дознаам што и како би направила.
Сега само можам да си претпоставувам.

Супер за тебе ако можеш да размислуваш свесно и со ладна глава во секоја ситуација, али познавајќи се себеси, јас не сум таква. :)

Абе во моментот и курви, и мајки, и се до 16то колено океј е да пцуеш.
Ама долгорочно со тоа да се занимаваш, каква е таа, каков е тој, не вреди повеќе :) :)
Искрено и јас се надевам дека нема да дознаеш, и нормално, се надевам дека ниту јас нема да дознаам :) :свиркам:

Ova se sluci pred 20-tina godini,eden moj komsija trebase da se zapoznae so edno devojce,a toa devojce si donela drugarka...i mojot komsija ja odbra drugarkata i sega se dvaeset godini vo sreken brak...a taa za koja otide i den deneska e nemazena...

Ова во Пустец?

Не и се наљути другаркава?:D.
Поубава била сигурно за тоа ја одбрал нејзе :D

Тактички скроз погрешно, јас имам неколку другари што во ваква ситуација не би ги носел со мене, сите се лепотани :pos:

Јас навистина не знам како која генерација си и како почнуваш разговор со некоја што ти се допаѓа, но еве јас ќе ти опишам ситуација една.
Зборуваме за тип кој е зафатен, има девојка со која јас не се ни знам, а со типот имам некое си здраво. Пробувам на дечкото да му дадам до знаење дека имам некои симпатии спрема него, ќе пробам за започнам некој флерт со него. Ако видам дека има иницијатива и од негова страна ќе преминам на поинтензивно дружење, искачање, кафе - муабет па ќе видиме каде ќе отиде работата. Сигурно нема да се повлечам ако дечкото е зафатен а јас сум слободна.
И не не го гледам типот подруго ако има девојка, тоа апсолутно ништо не ми менува. Го гледам подруго ако и е дечко на некоја моја пријателка во спротивно не.
Претпоставувам дека и тебе не би ти сметало доколку имаш дечко некоја има слободен пристап и покрај тоа што знај дека сте во долгогодишна врска wtf:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom