Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Со другар ми имаме исти одговори на прашањата со заокружување и исти ни се тие боенките:). Седевме еден до друг, типацот од позади не гледал и ги препишал и тој така.... Може ли нешто да се случи со оглед на тоа дека не се сите точни, забележителни ќе бидат истите грешки? Од лани искуство некој?

Не, кој ти се замара покрај толку ученици да гледа дали имате исто. Шифрарникот ви го прегледува компјутерот, ти излегува колку точни од обоените имаш и крај, завршена приказна со тебе. Дури и одговорите напишаните мене ми беа со многу други исти па никому ништо, извадив 5-ка на крајот.

dali nekoj znaj tocno so znaci nebidnina i kakva e pesnata? (revleksivna, ljubovna ili socijalna)?
--- надополнето: 8 јуни 2013 во 17:03 ---

dali nekoj znaj tocno so znaci nebidnina i kakva e pesnata? (revleksivna, ljubovna ili socijalna)?
--- надополнето: 8 јуни 2013 во 17:03 ---

Рефлексивна.
А што значи и другите прашања од тој тип .. треба тој што ги праел прашањата да каже, јас онакви работи нигде немам видено. Ах небиднино да не те биди!
Јас пишав спознание, онака од памет.

refleksivna e ....a so znaci neznam a stilskata figura msilam deka e metafora zato so imase dve race plame ogan zaradi to metafora mislam ....a ova nebidnina i to deminutiv upm nebidnina ja nema vo skriptata kako i hipokorisnici umreni lujdze

иначе таму кај граматиката е македонски народен јазик бидејки литературен немало тогаш.

Дечки ај доста со разглабање на одговорите! Паники ме маваат а не ми текнува што сум заокружувала! Ќе чекаме резултати и ќе пишеме што како сме направиле!
Следно англиски :confused: ее таму стварно појма неам што ќе напраам

мене поише ме плаши што тие логичките на крај беа на дополнување,одговарав со долги реченици па којзнае како ќе го толкуваат

Ех кога ќе чекате резултати на тоа сајтот, 20 илјади во исто време уклучени, па багови, па чекање, па главоболки цел ден додека се логирате :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom