Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да ама на бет365 со намален коефициент.

у копачка е 41.5 на двете

Сега проверив, за Надал има голема разлика во коефициентите, за вториот дуел Ферер-Цонга, тие што ке играат плус, нека играат на нет, ист коеф е само што е пониска границата за еден гем...

Djokovic ke si go ispleska lagano utre Nadal.... kaj mene ide singl na sredno-golema uplata, 2,35 koef...

Djokovic ke si go ispleska lagano utre Nadal.... kaj mene ide singl na sredno-golema uplata, 2,35 koef...
Не се залетувај ако веќе си решен да уплаќаш, намали пола од тоа што планираш да уплатиш.

И јас мислам дека утре Новак ќе си обезбеди финале.

Не се залетувај ако веќе си решен да уплаќаш, намали пола од тоа што планираш да уплатиш.

iskreno mislam deka e ogromna sansa za profit, predobar koef. Baska sto motivacijata kaj Djokovic e kade kade pogolema. Dosta mu e na Nadal i polufinale.... fala za sovetot kako i da e :)

Кога веќе почнавме со замислување.
Замисли некој ја игра сингл 1>2 за максимална уплата после 8 гола во прво си оди си купува стан,куќа,кола,жена,комшија,компанија се враќа во второ и гледа 18-0 конечен.

Абе пази го сеа ова,пред не знам неколку године еден постар човек у године,ја чекаше Ајакс за голема сума со некоја мизерна екипа беше знам,куп.И на полувреме 8-0,и тој вика готово зеде части вика пиење скара,едно 200 евра фрли.И на крај заврши 17-2,од кој 6,7 гола паднаа од 80 до 90:pos::pos:.Абе се пеплоса,не знаеше кај е вратата,лоша работа еј:D.

Ерменија - Малта 1
Латвија - БиХ 2
Црна Гора - Украина 1&3+
Ф. Острови (у21) -Романија (у21) 2/2

Португалија - Македонија 1 1,40 буквално ALL IN на ова требит да се ојт а и 1 со хендикеп 6,5 треба да е лесно
Жени не се овие?

Иначе, Белгија и Хрватска 1 од мене, успат.

Swedan 2 # x2 @ 2.6 & 1.5
Belgium 1 @ 1.55
Albania 1 # 1x @ 2.75 & 1.55
Portugal 1 @ 1.9
Bosna 2 @ 1.76
Montenegro 1x @ 1.5
Greece 3+ @ 1.75

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom