Најдобриот комплимент што некогаш сте или ви го дале...

Девојко, многу си чудна. [Речиси сите ова ми го викаат] :nesum:
Или: Леле колку си паметна. [ме гледаат у очи и ме лажат :nenene:]

-"Леле пеер,колку си дуален.Ти си пеер хибискус во чај од нане."
-"Пеер,а ти си толку наметливо искулиран,како LSD на диазепами."

Вакви глупосмешни комплименти си делевме со еден драг пријател.
Ми фалат.

Досега иако многу сум работел во животот,комплименти ретко сум добивал.
Но вчера добив од ќерками „БРАВО“- што убаво си го направил,а се рабоеше за некои елементи и закачалка во претсобјето,но денес добив и од женами за до пола завршениот шанк помеѓу кујната и собата што сам си го правам и тоа евтино,затоа што во БРИ КОЛАЖ, една штичка од 20-30 см е колку еден квадрат на друго место.
Но најдраги ми се кпмплиментите што овде сум ги добил на форумов од повеќе лица па дури и од некои модератори за некои мој пишувања (најчесто од минатото)

Една учителка еднаш на татко ми му рече "Да имаа сите памет ко неа, ние бољи од Јапонија ќе бевме".

И пред некој ден со момакот, што би сакал од мене да наследи детето здравје у иднина, ми рече "Мозокот".

Поубави комплименти не постојат на светов.

Многу убаво сум се смеел и убави трепки сум имал :X3:

дека сум инает што не се откажува

Дека многу им се допаѓаат моите дупчиња на образите, дека сум бил паметен итн. Се на се, сум добивал само убави комплименти од луѓето. :)

.....од една другарка (и тоа во опуштен муабет, не расправија) - дека сум бил „покондирено ѓубре“ (што и да значи тоа)....
Ценам искрени и објективни луѓе....

Бивша ми - Значи како го правиш ова не разбирам
Ја - Кое
Бивша ми - Па се што зборуваш правиш да изгледа интересно, за квантна физика да зборуваш пак интересно ќе ми биде да те слушам. (до душа после некое време истово ко чув во According to Jim серијава....ама оригинален или прекажан, ипак тоа беше једини пут да ја напраем оваја фаца:oops:)

Ист си ко Чендлер (се мисли на оној од френдс).. :LOL:

Ја сум некој чуден тип на комплиментодавач. Кога и да го дадам, на кого и да го дадам, колку и да е од срце, фер и убав комплљимент, мене ми се налутуваат :) И затоа веќе не давам комплименти, ебаве народо, ебаве.
А мене ми рекле само еднаш дека имам убави очи. Иначе само со критики сум, те превише кратко се шишам, те овоа, те оноа...

Шубо ти е џакетчето . А не носи џакетче.

Дека сум била најискулираниот човек кој некогаш го познавале. Начинот на кој сум реагирала и сум ги решавала проблемите и ситуациите во кои се наоѓам, бил ептен зен. :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom