Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
- Член од
- 3 декември 2011
- Мислења
- 4.194
- Поени од реакции
- 4.400
Океј тоа за другарка ти, ама од кај знаеш дека истото и го правеле и на девојката што го пиша својот проблем?Па што ако сме поголемки, кога гледаш како ти се улизува колку и да сакаш да останеш камен, сепак ќе ти се развие некое чувство. Посебно ако се отвориш и си природна, а тој си глуми некое лудило.
Значи поракиве од другарка ми, тоа ни Казанова не му е рамен, после ситуацијава дел ми прочита за да утврдиме што била работава. Не некои апла фрази, туку ептен добро избрани зборови, тоа ти е веќе преголемо искуство!
А најлошо е што таа се прашуваше - Ами што направив јас грешка, зошто мене ми се случува истово? Значи слично ко девојчево што пишало, двајца или тројца по ред се вакви и излегуваат. Таа мисли дека во нејзе е проблемот, што нема врска, девојче наместо, какво што секој дечко би посакал.
Али ете, вакви идиоти и рушат самодоверба.
Не знам што повеќе да кажам, за вакви морони ни грам почит немам, кукавици и глуперди.
Може она самата сака да верува дека и на нејзе истото и се дешава, а нема врска, може проблемот е во неа
Може е шуплива во тимбата, нема што да понуди освен лепота, а ко што кажа ни телото го дава, па зашто некој би ја задржал? Само за лепе очи?
Значи викам МОЖЕ, што не мора да значи дека е така
Ти ова што го збориш е само површински, најлесно е да со дојде до тој заклучок